2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گربه داریم ولی تو خونه بزرگ نشدن😂تو حیاط، بعد از اینکه مامانشون رفت غذاشونو من میدم😕🥲😑😂

اخخخی . نه برای من از وقتی از شیر گرفتش مامانش و پسش زد  اوردمش خونه 

گربه ها شب بیدارن یه دامپرشک میگفت شبا نزارین تو قفس چون طبیعتشون شب بیداریه بزارین شبا بگردن

نه تو قفس ک اصلا هرجا بخواد تو خونه میگرده بیشتر خونه اونه تا ما 😂

من دیوونه گربه هام . دلم میسوزه اگه چیزیشون بشه بخاطر همین کلا حیوون نگه نمی دارم فکر کنم در حسرت گربه داشتن بمیرم من عاشق و دیوونه گربه هام حتی دوست دارم برم دامپزشکی کار کنم اما چند جا پرسیدم گفتن باید سابقه کار داشته باشی و اطلاعاتت زیاد باشه درمورد حیوونا

چجوری گربه تو خونه نگه میدارید؟چند وقت پیشا تنها بودم تو خونه ،رفتم تو اشپزخونه دیدم یه گربه اومده ت ...

شما فوبیا دارین کسایی که این مشکل رو ندارن به راحتی نگهداری میکنن

من دیوونه گربه هام . دلم میسوزه اگه چیزیشون بشه بخاطر همین کلا حیوون نگه نمی دارم فکر کنم در حسرت گر ...

من وقتی آوردمش بعدش یادم افتاد اگه چیزیش بشه چیکار کنم . ولی اینقدر وابستشم که اصلا حتی نمیتونم فکر کنم بزارم بره یا به کسی واگذارش کنم . اما میدونم یه زمانی وقتی وقتش برسه که عمرش تموم شه یه دوره افسردگی شدید میگیرم