2777
2789
عنوان

تا حالا شده جدی

89 بازدید | 18 پست

تا حالا واقعا از رنگ موهاتون راضی بودین گفتین این بهترین تصمیم زندگی منه یا نه خورده توی ذوق تون من بعد ۲۷ سال میخوام این تغییر رو تجربه کنم ولی موهای خودمم دوست دارم🥺

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

اره هر سال یه رنگ جدید و هر سال دیوونشم😂

به مدت یک سال عشق میکنم با رنگ جدید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچگی اینقدر رنگ کردم که موهام رنگ مو رو میبینن جیغ میزنن🤣🤣🤣

مشکل اینه من نکردم دیگه عادت دارم به این رنگ الان واسه فردا وقت دارم ولی به شدت دو دلم

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
هیچوقت پشیمون نشدم

من خیلی وسواس فکری دارم نکرده پشیمونم ولی دلم باز میخواددد🥲

اره هر سال یه رنگ جدید و هر سال دیوونشم😂به مدت یک سال عشق میکنم با رنگ جدید

کاش منم این قدر راحت بودم🥺

کاش منم این قدر راحت بودم🥺

دلو بزن به دریا 

برو جای خوب و رنگ کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دلو بزن به دریا برو جای خوب و رنگ کن

واسه فردا وقت دارم ولی من دیوونه رنگ موهای خودمم میترسم هی بشورم رنگش بره یا بلند شه بخوره تو ذوقم

واسه فردا وقت دارم ولی من دیوونه رنگ موهای خودمم میترسم هی بشورم رنگش بره یا بلند شه بخوره تو ذوقم

دیگه ریشه مو بیرون میاد 

رنگش کمی تغییر میکنه 

عادیه باید بری ریشه گیری و رنگ‌ساژ

و من که ۳۶ سالمه و تا حالا موهامو رنگ نکردم

نه دیگه بعد ۲۷ سال داره طاقتم تموم میشه 

دیگه ریشه مو بیرون میاد رنگش کمی تغییر میکنه عادیه باید بری ریشه گیری و رنگ‌ساژ

همین دیگه من شاغل ام هر روز وقت مو بازی ندارم😭

هرکسی یه دیدگاهی داره،من با رنگ طبیعی موهام کِیف میکنم

منم کیف می کنم عاشقشم ولی دلم اونم میخواد چه فکری بود تو سر من افتاد کم مونده بمیرم اه