2777
2789
عنوان

چهره خوبی دارم خداروشکر اما

235 بازدید | 29 پست

پوست بدنم بی ایراد نیست همون مشکلات همیشگی تیرگی یه سری نواحی یکم لک جای جوش بازوهام مخصوصا خیلی اعصابمو خورد میکنه حساس شدم 

اندام و صورت خوبی دارم خداروشکر اما این موضوع خیلی اعتماد ب نفسمو کم کرده طوری ک لباس باز نمیپوشم چیکار کنم واقعا کسی هست مث من باشه چطور باهاش برخورد میکنین البته واسه بهتر شدنشون تلاش می‌کنم اما حس میکنم ایده آل ایده آل ک نمیشه

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

من خواهرم زیباست و هیکل خوبی داره ،،اما روی بازوهایش لک هست تیره و ارثیه ،،برلس مهم نیست خوشم میاد ازش اصلا اهمیت نمیده فقط لباسی ک توش بازو و پایین گردنش مشخصه نمیپوشه و با این موضوع کنار اومده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خواهرم زیباست و هیکل خوبی داره ،،اما روی بازوهایش لک هست تیره و ارثیه ،،برلس مهم نیست خوشم میاد ا ...

منم قبلا همبن شکلی بودم اما الان دوس دارم لباس باز بپوشم میپوشمم گاهی کسی بهم خیلی نگفته اما گاهی بازخورد هم گرفتم بابتش🥲

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
روی پشتم و کتفم،جای جوش مونده. اونقد رو مخمه دلم نمیخواد درمانش رو ادامه بدم.روی کشاله رانم یه لکه ق ...

چ لیزری؟ احه گاهی فک میکنم اینطوری آدم نمیتونه زندگی کنه 

اگه یجاییش زخم بشه عزا میگیره ک وای حالا جاش فلان میشه بمان مبشه اگه مریض بشه باز همین اوضاع ...

بدن من جای جوش دار..چه میشه کرد ساختیم دیگه

ازدواج کردین؟

منم قبلا همبن شکلی بودم اما الان دوس دارم لباس باز بپوشم میپوشمم گاهی کسی بهم خیلی نگفته اما گاهی با ...

ببین دختر خوب هیچکس توی دنیا بی عیب نیست ،،،،اما اینکه به خاطر بقیه و نظرشو خودت رو از چیزی محروم کنیم واقعا بده ،،،هر جور دوست داری باش و بپوش حتی اگه لک هات مشخصه ،

ببین دختر خوب هیچکس توی دنیا بی عیب نیست ،،،،اما اینکه به خاطر بقیه و نظرشو خودت رو از چیزی محروم کن ...

اره دقیقا خیلی داره عذابم میده کاش یا خوب بشه یا من قدرت پذیرش پیدا کنم

بله عزیزم

همسرتون بازخورد بدی نداره نسبت بهش ؟

همسرم بعضی وقتا میگه ..من اصلا توجه نمیکنم ..البته براش مهم نیست می‌دونم

چی میگه مثلا🥲 من وقتی با چیزی مشکلی نداشته باشم حتی ازم ایراد هم بگیرن حساس نمیشم روش اصن مهم نیست واسم چون خودم این مورد باهاش مشکل دارم میدونم اگه کسی انتقادی کنه واقعا حالم بد میشه و حس میکنم ممکن تو ازدواج آدم باهاش مواجه شه 

ترس شده واسم🙁

مردا اگه صدرصد بی عیب هم باشی قد تو صدرصد نمی‌دونن ..

واقعا جمله درستیه :)

اصن از وقتی هی تنوع طلبی و ایده آل گرایی آقایون نسبت ب خانوما دیدم این شکلی شدم ...