2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خونوادگی گرفتیم دخترم بستری شد یه روز الانم حالش رو به بهبوده خودم از صبح بالا میارم دکترهم رفتیم همسرم هم حالش بده 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

معده درد هم دارید

بله عزیزم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

خیلی نگرانم با وجود سرم آمپول تهوع هنوزم تهوع دارم

نگران نباشید ماهم سرم و آمپول اینا زدیم ولی بازم حالت تهوع داریم ان شاء الله زودتر حالشون بهتر میشه 

خاله جون منم یه هفته پیش ببخشید اسهال و معده درد داشتم

اسهالم خوب شده ولی تهوع شدید دارم دلم ضعف میره ولی هیچی از گلوم پایین نمیره حتی یه لقمه

از صبح تا حالا فقط یه هلو به زور دوستم به خوردم داد

تب میکنم شدید تو خواب عرق میکنم خوابام آشفته‌ان اصلا حال خوبی ندارم 

اینقدر شدیده که من فکر میکردم حال روحیم بده میخواستم برم پیش روانپزشک ولی نمیدونستم بخاطر چی و از چی ناراحتم همینطوری گریم می‌گرفت 

حتی فک میکردم تب و لرزم هم بخاطر حال روحیمه اما میگن همون ویروسه

الان اومدم خوابگاه 

هرچقدر گفتم مامان نمیرم دانشگاه گفت تا کی میخوای نری باید قوی باشی 😭

حالا نمیدونم اینم ادامه همون ویروسه یا نه به نظرتون چیکار کنم 😭

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

نگران نباشید ماهم سرم و آمپول اینا زدیم ولی بازم حالت تهوع داریم ان شاء الله زودتر حالشون بهتر میشه

ببخشید عزیزم منم یه هفته پیش ببخشید اسهال و معده درد داشتم

اسهالم خوب شده ولی تهوع شدید دارم دلم ضعف میره ولی هیچی از گلوم پایین نمیره حتی یه لقمه

از صبح تا حالا فقط یه هلو به زور دوستم به خوردم داد

۲بار هم رفتم سرم زدم ولی فایده نداره

تب میکنم شدید تو خواب عرق میکنم خوابام آشفته‌ان اصلا حال خوبی ندارم 

اینقدر شدیده که من فکر میکردم حال روحیم بده میخواستم برم پیش روانپزشک ولی نمیدونستم بخاطر چی و از چی ناراحتم همینطوری گریم می‌گرفت 

حتی فک میکردم تب و لرزم هم بخاطر حال روحیمه اما میگن همون ویروسه

الان اومدم خوابگاه 

هرچقدر گفتم مامان نمیرم دانشگاه گفت تا کی میخوای نری باید قوی باشی 😭

حالا نمیدونم اینم ادامه همون ویروسه یا نه به نظرتون چیکار کنم 😭

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

ببخشید عزیزم منم یه هفته پیش ببخشید اسهال و معده درد داشتماسهالم خوب شده ولی تهوع شدید دارم دلم ضعف ...

سلام گلم ان شاء الله که حالتون خیلی زود خوب بشه  ما سه روز کامل همینطوری بودیم الان خدارو شکر بهتریم اگه تازه گرفتید بهتر میشد نگران نباشید واسه حالت تهوع  قرص اندانسترون بخورید هر ۸ساعت قبل از غذا