2777
2789

من پوستم اگ ضد افتاب نزنم با حجاب خبلی بی رنگ و رو دیده میشم 

این رنگ ادمو قشنک میکنه 

ی خانمی نوشته بود مثل بی رنگه کاور ندارره 

اگ خوب نیس ی صد افتاب تو این زنج قیمتی پیشنهاد میدین

من داشتم عالی بود ولی دوسال پیش عید یادمه ۲۳۰خریده بودم ارزون شده یعنی؟

والا نمیدونم تو دیجییی کالا ۱۵۷ عه 

عزیزم رنگی داشتین؟؟ من پوستم گندمی روشنه بنظدتون رنگ و رومو قشنگ میکنه؟؟ میشه جای کرم پودر استفاده کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تن گندمی منوو سیاه تر نمیکنه؟؟ میخوام سفیدتر نشون بده پوستمو

نمیدونم رنگ پوستت چیه

اگه سفیدی شماره ۱۰بخر

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
والا نمیدونم تو دیجییی کالا ۱۵۷ عه عزیزم رنگی داشتین؟؟ من پوستم گندمی روشنه بنظدتون رنگ و رومو قشنگ ...

برای من فک کنم عاج فیلی ..عاجی ی همچی چیزی بود رنگش دوسال پیش بود حقیقتا زیاد خاطرم نیس.ولی کیفیتش عااالی بود من پوستم روشنه جوش و اینا ندارم ولی کک مک و خال دارم تو صورتم برای من قشنگ کاور میکرد و من دیگه کرمپودر نمیزدم درکل خیلی ضدافتاب خوبی بود ..