2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنید که

97 بازدید | 14 پست

لطفا ازتون خواهش میکنم اگر تجربه داشتین بگین، اگه بخوایین یکچیزی رو متوجه بشین یا سوالی تو ذهنتون باشه که فقط خدامیتونه جواب بده ، چیکار کردین به جواب رسیدین ؟ خواب دیدین الهام شد بهتون ؟ چیکار کردین کلا ، توروخدا بگین ثواب داره🙏🏻

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

من خودم از این معجزه دیدمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طو ...

خیلیی ممنون 💚شماهم سوالی داشتین که به جواب رسیدین ؟ الان یکساله میخوام به جواب برسم حقیقتو بفهمم که بتونم به زندگیم ادامه بدم بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم ، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صمیم‌قلبم بهش توکل کردم و ازش خواستم راه جلوم بزاره بعدا بهترین تصمیمی ک بنظرم‌میرسه رو میگیرم و‌توکل میکنم بهش موقع انجامش

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
از صمیم‌قلبم بهش توکل کردم و ازش خواستم راه جلوم بزاره بعدا بهترین تصمیمی ک بنظرم‌میرسه رو میگیرم و‌ ...

💚💚ممنون که گفتین ، دخترتون سلامت باشه انشالله ، ایدا گلی🥰😍

💚💚ممنون که گفتین ، دخترتون سلامت باشه انشالله ، ایدا گلی🥰😍

ممنون عزیزم  ان شا الله ب جواب برسی و بصلاحت باشه😘♥️

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
نماز کشف مطلب بخون. تقریبا درست بود. راه های دیگه م هست برا کشف مطلب

اره شنیدم ، میشه بهتون درخواست بدم؟ اتفاقا گفتم شاید یکی بگه همین رو من بتونم ازش سوال بپرسم ممنون میشم راهنماییم کنی 🙏🏻💚