2777
2789

سلام دوستان

دیگه واقعا خسته شدم خانواده ی همسرم مرتب خونه ی ما میان از مجرد تا متاهلشون روشون کم نمیشه من خونه ام کلا 50متره ،من آرامش و راحتی میخام ولی وقتی بیان ازم گرفته میشه اینها ،درضمن وضع مالیشون خوبه اونها شهرستانن من مرکز استان ،میان گشت وگذار و خرید و وسایل برای فروشگاهشون شب هم میان مزاحم ما میشن هفته ای یکبار میان چندهفته پیش من خونه نبودم اومدن تو خونه ای که زن خونه نیست وبیخبر هم اومدن منم شهرستان بودم اگر خونه ام نامرتب یا کثیف یا طلا پول هام جای امن نبود من باید چکار میکردیم ،

شما جای من باشین چجوری دم اینها رو میبرین فقط خانواده ی داییش میان پلاس میشن بقیه اشون نمیان ،یه روز زندایی میاد و عروسش یه روز هم پسر مجردش من باید چکار کنم ۱۱ ،۱۲ شب میاد خونه ی ما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به مادر شوهرت بگو یا دفعه بعد تماس گرفتن میخوان بیان وانمود کنید خونه نیستین و کلید هم نیست که بهشون بربخوره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

هیچی وقتی بیان اصلن بهشون رو نمیدم

هیچیم نمیزارم جلوشون یه چیز ساده 

و اصلن حرف نمیزنم باهاشون

جوری که بفهمن برن دیگه نیان

البته بستگی به خانواده شوهر داره

من خودم باشم زنگ میزنم به مادرشوهری خواهر شوهری رک میگم عاصی شدم بس که پختم و شستم 

قشنگ میگم خانواده دایی خسته ام کردند

فوقش یه دعوا میشد بدرک

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

خب میزبان هر چقدر پرو از نگاه شما متوجه میشه و معذب میشه حتما خدمت رسانی می‌کنی. با روی گشاده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خانواده شوهر منم همینجوری بودن یادمه ۱۱ صبح فردای عروسیمون خونمون بودن اومده بودن برا ناهار منم اصلا آمادگی نداشتم با هزارتا بدبختی ساعت ۴ عصر ناهارم حاضر شد ، ادامه هم دادن ولی کم کم شوهرم کاری کرد کمتر بیان

عزیزم با همسرت صحبت کن نیان اگر با هم هماهنگ باشین 

و مثلا آخر هفته که اونها میان برین مسافرت یکی دوبار ببینن اینطوریه دیگه نمیان

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر