2777
2789
عنوان

فرزند غیر زیستی

227 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من چهارساله توراه دکترم پنج،6تا عمل کردم دوبار ای وی اف کردم منفی شد 

بعدش خودم باردار شدم دوبار سقط  کردم و کورتاژ 

حالا نمیدونم این دوا درمونو ادامه بدم یا برای فرزند غیر زیستی اقدام کنم ؟میشه فرزند بیاری ولی ب بچه و خانواده نگی بهزیستی دخالت تو این موضوع نمیکنه؟

میشه کمکن کنید

چرا به بقیه نگی؟

عزیزم این چیزی نیست که بشه پنهون کرد

شما و‌ همسرت زندگی مستقل دارید

این تصمیم شماست خانواده ها حق دارند نظر بدند نه که دخالت کنند و اونا بع جای شما تصمیم بگیرند

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از خودشون سوال كن شرايط خاصي داره خودتم بايد ٥سال از ازدواجت گذشته باشه احتمالا

من هفت ساله ازدواج کردم چهارسال درگیر دوا درمون شدم 

اصلا موندم درمان ادامه بدم یا ی بچه بیارم  فکرم‌درگیره 

بهتره از مشاورهای خود بهزیستی مشورت بگیرینه کسی دخالت نمی کنهولی بهتره که بگی چون بالاخره واقعیت رو‌ ...

بخدا انقد اینجا خوندم سخت میگیرن میترسم وارد پروسه بشم همین چیزیو بپرسم ک ردم کنن دیوونه شدم

من میترسم اون بچه اذیت شه بفهمه و الا مشکلی ندارم

نه چرا اذیت بشه

از اول باهاش روراست باشید

اون بچه خیلیم راحت باهاش کنار میاد

بهزیستی مشاوره داره در تمام مراحل کنار شما و بچه تون هست

یاد خانمی افتادم که باهاش اشنا شدم ۵ تا بچه به سرپرستی گرفته بود

هر کدوم از یه جایی

میگفت من از اول باهاشون روراست بودم و همشون میدونن

هی کیم تو زندگیم خواست دخالت کنه یا ...خیلی راحت باهاش قطع ارتباط کردم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
بخدا انقد اینجا خوندم سخت میگیرن میترسم وارد پروسه بشم همین چیزیو بپرسم ک ردم کنن دیوونه شدم

اینم بگم نباید هیچچچ سو سابقه ای داشته باشید

من هفت ساله ازدواج کردم چهارسال درگیر دوا درمون شدم اصلا موندم درمان ادامه بدم یا ی بچه بیارم فکرم‌ ...

اره تصميم سختيه..چندتا از دوستام مشكل داشتن مشكل از همسرشون بود رفتن پيش يه دكتري تو تهران با چن ماه قرص باردار شدن ميخواي توم امتحان كن ضرر نداره

نه چرا اذیت بشهاز اول باهاش روراست باشیداون بچه خیلیم راحت باهاش کنار میادبهزیستی مشاوره داره در تما ...

رو راست بودن صد درصد بهتره 

بعضی افردا واقعا دخالت بیجا میکنن 

میترسی بچه لطمه بخوره 

ی سوال دارم این همه عمل و دوتا سقط واقعا ادم ارزش داره دوباره بره ب فکر درمون بشه؟مو برام نمونده شکمم از عمل و داروها ک جلو اومده افتادگی مثانه پیدا کردم سنیم ندارم25سالمه

[QUOTE=354752357]اره تصميم سختيه..چندتا از دوستام مشكل داشتن مشكل از همسرشون بود رفتن پيش يه دكتري تو تهران با چن ماه ...[/QUOTEب من گفتن همسرم سالمه حالا نمیدونم من قبل باردارنشدم الان یکی‌6ماه قبل باردارشدم سقط کردم یکیم ی ماه نیس سقط کردم

رو راست بودن صد درصد بهتره بعضی افردا واقعا دخالت بیجا میکنن میترسی بچه لطمه بخوره ی سوال دارم این ه ...

ببین بچه اوردن خیلی سخته

اول با خودت تکلیفت رو روشن کن.من یه پسر دارم

به خودم باشه بعدی رو به فرزندی میگیرم

اما میدونم بهم نمیدن

ببین بچه اوردن خیلی سختهاول با خودت تکلیفت رو روشن کن.من یه پسر دارمبه خودم باشه بعدی رو به فرزندی م ...

از نظر اینکه کم توجهی کنم یا مثلا خودم بچه بیارم بینشون فرق بذارم ب خودم مطمئنم همیچین کاری نمیکنم