2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم زدم بچه ها نفری یه گزارش حوالش کنین من امروز کارم شده گزارش زدن😂

حالا نزنی منو بترکونی 

راز رسیدن فقط همین بود کافی است انار دلت ترک بخورد ...خواهشن منو وقتی انار دلتون شکست دعا کنید که زودتر ازدواج کنم   ممنون   
والا ادم چه چیزا میبینه تو این نی نی سایت    پیرمرد 70 ساله جون نداره دکمه ی شلوارشو با ...

خدا نکشتت مردم از خنده  

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)
من از جریانات شما با برادر الی بی خبرم والا من میخوام بختم باز شه ولی گیر افتادم 

خو قشنگ بختت باز شده 

راز رسیدن فقط همین بود کافی است انار دلت ترک بخورد ...خواهشن منو وقتی انار دلتون شکست دعا کنید که زودتر ازدواج کنم   ممنون   
والا من 30 سالمه این اتفاق نیافتاده  مشکل از خودته عزیزم

این حرفو نزن، همه ما زن هستیم و نباید جتس خودمون رو خیلی راحت قضاوت کنیم، اگه ما به خودمون رحم نکنیم دیگه از مردها چه انتظاری داریم؟! همین نگاه ها باعث میشه که یکی مثل استارتر که همچین اتفاقی براش  افناده از ترش آبروریزی و فکر بدی که ممکنه راجع بهش بکنن حتی هنوز به پدرش هم موضوع رو نگفته باشه!

در ضمن ما خیلی به اصطلاح مرد در جامعه داریم که بیماری روانی هیزی و عقده های درونی دارن! خداروشکر که دوروبر شما تبوده ولی دلیل نمیشه هر اتفاقی افتاد بگیم تقصیر خود شخص مونث هست

همسرم همین مرا بس که تو باشی کنارم
من از جریانات شما با برادر الی بی خبرم والا من میخوام بختم باز شه ولی گیر افتادم 

اره اره 

مارو چی فرض کردی گل من😂 الان نی نی یار میاد میترکونه شمارو گل ممممممننننن😊😊

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑