بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
منم همینطور طفلی کم مونده سکته کنه از صب تا ۱۱ شب سرکاره آخرشم هیچی ضرر رو ضرر انگاری داره مفت کار میکنه حساب میکنیم ماهیی ۸ تومن هم دستمون نمیگیره ک هیچ بدهی هم میاریم که هیچ پول کرایه خونه و اقساطم یه طرف دارم دیوانه میشم خدااا
عزیزززم برو بازارررر از لوازم تحریری ها نخر گرون فروشن خیر ندیده ها.یا از باسلام سفارش بده
بعضی اجناس گرونن الان یه دفتر من لوازم تحریریاپرسیدم 200اماانلاین شاپا وباسلام میدن 180 دگه هردویکیه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من بازار ۱۰۰ برگ خریدم ۴۵ دفتر جلد سخت خیلیم طرحاش خوشگل حالا ۲۰۰ برگ نهایت ۱۰۰ تومنه تو بازار
عزیزم اون دفترخطدارنبود دفترش فرق داشت