2777
2789

من چند شبه خواب میبینم دارم وضو میگیرم وقتی به مسح پا میرسم دستم خشک میشه و نمیتونم مسح بگیرم تعبیر خواب رو نگاه کردم نوشته بود اعتقادات دینی و مذهبی تون ناقصه کسی میتونه بگه یعنی چی ؟من نمازمو سر وقت میخونم دیگه نمیدونم اعتقاد مذهبی یعنی چی؟

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید
منم گاهی این خواب ومیبینم دقیقا همین خواب و با این وجود که اصلا نمازم قضا نمیشه

من ذهنم درگیره بعضی وقتا میگم شاید وضوم نادرسته یا نمازم اشکال داره نمیدونم والا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حس میکنم بخاطر اینه داعم استرس داریم نمازمون قضا نشه خودم اینجوری فکر میکنم مثلا شیر اب وباز میکنم وضو بگیرم موقع مسح دستام خشک میشه بارها وبارها همین خواب ومیبینم

....این کاربری تعلیق داعم است..

عزیزم اینجور خواب ها دلیلش اضطراب و استرس این چندوقتتونه. از این خواب هاست که میخوای بری یه جایی ولی نمیرسسی. میری خیابون‌ میبینی شلوار پات نیست. میخوای جیغ بزنی صدات درنمیاد. اینا ریشه در اضطراب روزمره داره

حس میکنم بخاطر اینه داعم استرس داریم نمازمون قضا نشه خودم اینجوری فکر میکنم مثلا شیر اب وباز میکنم و ...

من چون تا پارسال بعضی وقتا نماز صبحمو میخوندم ولی از پارسال تصمیم گرفتم حتما نماز صبحمو سروقت بخونم بیشتر رو‌ نماز صبح حساسم 

من چون تا پارسال بعضی وقتا نماز صبحمو میخوندم ولی از پارسال تصمیم گرفتم حتما نماز صبحمو سروقت بخونم ...

باورت میشه من از92,شاید کمترازانگشت دست نمازم قضا شده اونم سهوا گوشی زنگ نخورده یا ساعت خواب مونده باز این خواب ومیبینم   

....این کاربری تعلیق داعم است..

بقیه اعمالت را بررسی کن گلم گاهی خواب ها نشانه است من خودم یه بار به غسلم اهمیت ندادم تو خواب دیدم ر ...

اره سعی خودمو میکنم

عزیزم اینجور خواب ها دلیلش اضطراب و استرس این چندوقتتونه. از این خواب هاست که میخوای بری یه جایی ولی ...

آره این خوابا رو هم میبینم استرسم دارم

باورت میشه من از92,شاید کمترازانگشت دست نمازم قضا شده اونم سهوا گوشی زنگ نخورده یا ساعت خواب مونده ب ...

شاید خدا میخاد بهم بگه همینحور ادامه بده