2777
2789
عنوان

بچه ها میشه کمکم کنین؟

156 بازدید | 9 پست

دکترم بهم گفته یک دوره دوفاستون و متفورمین استفاده کنم و سه ماه دیگه برم پیشش

خب دوفاستون واسه یکماهمه چرا سه ماه خب؟

به نظرتون دکترمو عوض کنم یا طبیعیه؟

راضیم به رضای خدا

منم ۳ ماه استفاده کردم 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

اطلاعی در موردش ندارم من عزیزم 

من اولین بار تو این سایت اسم قرص متفورمین رو شنیدم ک هر روز تقریبا در موردش تاپیک میزنن و دیگه اینو میدونم ک یکی دو نفر از کاربرا با خوردن ی دوره متفورمین باردار شدن 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاعی در موردش ندارم من عزیزم  من اولین بار تو این سایت اسم قرص متفورمین رو شنیدم ک  هر ...

امیدروارم ولی من قبلا حدود ۶ ماه خوردم و بعدش قطع کردم البته با تجویز دکتر

راضیم به رضای خدا
آخه به من ۱بسته دوفاستون داده یعنی دو ماه فقط متفورمین باید بخورم؟ گیج شدم

فکر میکنم دو ماه کم باشه

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
آخه به من ۱بسته دوفاستون داده یعنی دو ماه فقط متفورمین باید بخورم؟ گیج شدم

عزیزم کلومیفن رو از روز 3 پریود به مدت 5 روز میندازی بعد دوفاستون رو از روز 15 سیکل به مدت 10 روز مصرف میکنی. دوفاستون کمک میکنه که اگر حامله باشی بچه بچسبه و سقط نکنی و اگر حامله نیستی سر موعد پریود بشی برا دوره بعد آماده بشی.

خدایا شکرت که پشت و پناه منی و من تو را دارم.....
در واقع هر ورق کلومیفن و دوفاستون برا دو ماهه ببخشید من متوجه متفورمین نشده بودم . مصرف اونو نمیدون ...

خب چرا دکتر بهم گفت سه ماه دیگه برم پیشش؟

این برام سوال شده

یعنی درمانش فقط متفورمینه؟

من که دو ساله تحت درمانم باید بدونه این چیزا جواب نمیده

راضیم به رضای خدا