2777
2789

خلاصه:نخرید اصلا پشتیبانی نداره و حتی اگه سایت دارن هم عمدتا الکیه و یا ۶۰ روز بعد براتون میارن یا کلا نمیارن

Trust your gut🌊🌌🌠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیج باید بزنن این پیجارو معرفی کنن که بقیم خرید نکنن

اینا بعد ی مدت میزنن تو کانال پول مردمو خوردن 

تازگی ی‌پست دیدم ولی ایدی شو بلد نیستم کلی کامنت خورد پیجای دزد و قالتاق و معرفی کردن

+خدایاشکرت🤍

۹۰ درصد خریدام از اینستاس تو همین هفته گذشته ۲ تا بسته داشتم که به موقع و درست رسید اونم از قشم 

از مهاباد گیلان قم  و ... شهرای دیگه خرید داشتم و راضی بودم

الانم داشتم طلا چک میکردم که از سایت یکی از پیجا بخرم😅

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من شش ساله فقط انلاین خرید میکنم

یه هفته بعد سفارش دادنمم، لباسام با کیفیت عالی دستمه :)))

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
کدام انلاین شاپ؟

خیلیا هستن من خودم ست شوزو اسپورت استایل تاحالا ازشون خرید کردم و نیوردن بعد جالییش اینجاست برای دوستم فرستادن ولی یه چیزی که اصلا اسمش لباس نیست ی سایز و رنگ کاملا جدا از فاکتور سفارش

+خدایاشکرت🤍

من تقریبا ۵ساله دارم آنلاین خرید میکنم.هم تلگرام هم روبیکا هم اینستا هم وات حتی ایتا هم خرید داشتم.فقط یه مورد برام مشکل پیش اومد اونم یعنی تقریبا ۱ماه طول کشید سایت ست شو خیلی خیلی سرشون شلوغه سره همین طول می‌کشه.وگرنه از سرتا پام از اینستا خرید میکنم 

برای لباس روزانه ولگا و دیاموند خوبه

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
ازکجا؟ خوب بود ؟

چندتا آیتمو همیشه باید بررسی کنید برای یه خرید خوب

قیمت های خیلیی پایین گول زننده هستن! با این قیمت ها خرید نکنید. کامنت های باز، عکس واضح از کیفیت پارچه، فعالیت بالای پیج و... همه ی اینا رو در نظر بگیرید.

من دیگه بعد کلی خرید فعلا از چندتا جای ثابت خرید میکنم

برای لباس راحتی almas_land

که سایتشون gallery_almas.ir 

این من تا حالا سه بار سفارش دادم جنساش فوق العاده اس

برای صابون و روغن های دست ساز:

Salimiorg.ir

برای کیف و عینک:

MarilandO

یا سایتشون mariland.ir

کیف: joyaproduct

کفش: escaf.ir

شلوار و بلوز و بافت: infinitycolor.co

برای لباس های بیرونی: 

سحر دادار sahardadar

بارسین شاپ barsinshop.com

چارقد chaarghadstyle.ir

اینا من همیشه ازشون خرید دارم مدام و کارشون خوبه

خواستید تا از کیفیت لباساشون و یا محصولاتشون عکس بدم بهتون

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐