2777
2789

توی فامیلای شوهر من هر هفته یا مثلا هر دو هفته یه نفر مهمونی میگیره همه رو دعوت میکنه خونشون دورهمی و یه شام مختصر. پیر و جوون هم نداره . تازه عروسا هم دعوت میکنن حتی. خیلی خوب و صمیمیه. البته عادتشونه خیلی به خودشون سخت نمیگیرن من خیلی خوشم میاد از این کارشون. ما توی فامیلمون اصلا اینطوری نیستیم خیلی رسمی تر و با تشریفات بیشتری مهمونی میدیم که خیلی سخت میشه اینطوری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم به نظرم هیچ وقت تو رو عضو خودشون نمیدونن هر چقدر هم محبت کنی

ببین با بقیه عروس های فامیل هم چنین احساسی داره که فامیلای شوهرت جزو خودشون حسابشون نمیکنن؟

من دوست دارم همیشه خودم مهمون دعوت کنم دوس ندارم کسی سرزده بیاد خونم یا عادت ندارم بدون دعوت برم جایی کلا تو همچین فضایی بزرگ شدم و مهمونیامونم خیلی تشریفاتی ولی خانواده همسرم اینجوری نیستن مثلا ۱۲ظهر زنگ میزنن دارم ناهار میام خونتون واقعاااا برام آزار دهنده اس 

اما خب اونا براشون مهم نیست حتی اگر ی غذای معمولی بهشون بدی 

ببین با بقیه عروس های فامیل هم چنین احساسی داره که فامیلای شوهرت جزو خودشون حسابشون نمیکنن؟

ببین کلا میگم، یه دوست دارم همش مهمونی میداد به خانواده شوهر، بعدش اختلاف پیدا کرد با شوهرش موقعی که خواست طلاق بگیره هیچ کدوم وساطتت نکردن، جز خوبی وسرویس دادن کاری نکرد براشون ولی هیچ کدوم طرفش نگرفتن

ببین کلا میگم، یه دوست دارم همش مهمونی میداد به خانواده شوهر، بعدش اختلاف پیدا کرد با شوهرش موقعی که ...

خب معلومه طرف بچه خودشون ول نمیکنن طرف عروس بگیرن مگراینکه با وجدان باشن اما اینا دلیل بر مهمونی ندادن نیست البته ن اینک هرهفته مهمونی بدی

ببین کلا میگم، یه دوست دارم همش مهمونی میداد به خانواده شوهر، بعدش اختلاف پیدا کرد با شوهرش موقعی که ...

خب شاید زیادی این کارو کرده و بین خونواده شوهرش مرسوم نبوده این کار. باید نوبتی مهمونی میداد. یعنی اگه یه بار مهمونی داد و صبر کنه دو سه نفر دیگه هم مهمونی بگیرن همه رو دعوت کنن باز بعد این اگه خواست مهمونی بگیره بگیره. اگه زیادتر دعوت کنه ممکنه خونواده شوهرش بی ظرفیت باشن فکر کنن دیگه چه آدمای خوبی هستن که این اینقدر دوست داره ازشون پذیرایی کنه.
زیادیِ هیچ کاری خوب نیست.

ما خوبیم کلن هیچ رفت وآمدی هر۳ماه اینا تقریبا با مادرشوهر وخواهر شوهر اونم تازه اکثرا بیرون غذا میریم خونشون در حد میوه وشیرینی خونه ی منم که هر ۴یا۵ماه انگار جونش درمیاد تا بیاد البته راحت تر ولی با خوانواده خودم همش همو میبینیم😆😆

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
اگه آدم اصلا مهمونی نده بقیه راجع بهش چی فمر می کنن؟

هیچی من مثلا سال۹۵ عروسی کردم تا الان که سال۹۶ فقط چنبار خوانده شوهرم اومدن وفقط یکبارش واسه غذا بود یکی از فامیلای شوهرم هم یه بار واسه عید اومدن وفقط خونداده خودم ویکی از دوستام  دیگه هیشکی بزار هرجور میخان فکر کنن البته خانواده شوهر من کلن تخس وآدم به دورن منم به خودم میگم به درک راحت تر

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه