بچه ها تو رو خدا اون تاپیک منو که نوشتم خواهرم چهل دقیقه اینجا نشسته از خودش تعریف میکنه رو گزارش میزنید تو رو خدا خواهش میکنم خدا خیرتون بده ممنونم ازتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمیدونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
ممنون روالش چطوریه ؟تو سایتمون هنوز هیچی نیستاز طرفی هم نتوانسته بودم گواهی بگیرم گفته بودن ایراد ند ...
هنوز برای یکسری استان ها اطلاعیه ی ثبت نام حضوری نیومده احتمالا از چهاردهم کلاسا شروع میشه تا قبل اون میگن بیایید ثبت نام حضوری انجام بدید پس نگران نباشید
فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨