2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ندارم

ولی شکلات صبحانه و موز(کلا بچه ها شکلات صبحانه دوست دارن اکثراً)

کره بادام زمینی و عسل

پنیر و خیار و گوجه

کوکو سیب زمینی

کوکو سبزی

تخم مرغ و نون تست

نون تست رو سوراخ کنید بذارید با کره تفت بخوره توش تخم مرغ بریزید تا سرخ بشه

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

پنیر سبزی،پنیر گوجه،خودم براشون کیک و خاگینه درست میکنم،سیب زمینی آبپز میکنم یکم رب و پیاز میزنم لای نان تست یا نان باگت میزارم،سینه مرغ میزارم،ماکارونی فرمی می‌زارم تو ظرف غذاشون 

همه چی، چون غیر انتفاعیه هرچییی بگی میارن،، 

منم کباب لقمه وهمبرگرو فلافل و تخم‌مرغ آبپزو سوسیس و کالباس و گرین چیز و نون پنیر سبزی و خیارو گوجه و گردو 

غیرهههه، عاشق لقمست،، بیشترشم خونگیه البته

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

نون و کره بادوم زمینی.

نون کره و خرما.

نون و شکلات صبحانه.

نون و نیمرو .

پیراشکی.

سمبوسه.

فلافل.

ساندویچ مرغ.

کتلت.

الویه.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
همه چی، چون غیر انتفاعیه هرچییی بگی میارن،، منم کباب لقمه وهمبرگرو فلافل و تخم‌مرغ آبپزو سوسیس و کال ...

پسر منم غیرانتفاعی میره. چیپس و سوسیس کالباس و ازین مدل خوراکیا ممنوعه تو مدرسه اش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃