2777
2789

من واقعا از این جمله برو مستقل شو بیزارم برای وقتایی که اصلا جاش نیس که گفته بشه

این درسته هرکسی در جایگاه انسانی باید قوی و مستقل باشه و کل این قضیه منظور من نیس

اما مثلا کسی که افسردگی داره این چه راه حل مسخره اییه که برو مستقل شو

وقتی یک نفر قلبش شکسته میشه اسیب عاطفی دیده میگن برو مستقل شو

یک نفر زیر بار سنگین خشونت خانگی هست و احتیاج به کمک داره همه رهاش میکنن و فقط از دور میگن برو مستقل شو

کسی که عزیزی رو از ذست میده شما از حجم دردش خبر ندارین و الکی میگین برو مستقل شو

لطفا قبل گفتن این جمله متوجه این باشین شما از حجم درد اون شخص اطلاعی ندارین اگر میتونین کمکش کنین اگه نمیتونین با گفتن این جمله مسخره یه درد به درداش اضافه نکنین که طرف بخاطر فشار حرفای شما هنوز زخم قبلیشو نبسته بیوفته توی یه افسردگی شدیدتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقل شدن

کار کردن

رو پای خودش وایسادن

بهش حال خوب میده حس خوب میده

بخاطر همینه بهش حس ارزشمند بودن میده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

درسته ....ولی یه چیزی بگم.....چاره چیه....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

منم از اینکه میگن مستقل شو مهاجرت کن خوشم نمیاد چون میدونم آسون نیست ولی انصافو در نظر بگیریم چی بگن خب بگن بشین منتظر باش کمک از عالم غیب برسه برات؟ شوهرت کتکت میزنه خرجی نمیده خانواده حامی نداری خب طرف خودش باید بگرده پول و کار جور کنه وگرنه کارتن خواب که نمیشه بشه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اره دقیقا زمان کاربرد این جمله رو نمیدونن فقط میگن که گفته باشن مثلا یه دختر پونزده ساله ساکن در یک شهرستان شرق کشور چطوری بره مستقل شه درصورتی که در تهران هم برا پونزده ساله امکان استقلال وجود نداره

معمولن خانمها قربانی این مسائلند و معمولن هم شاغل نیستن وقتی میگن مستقل شو منظورشون اینه که پول در ب ...

بله ولی اجازه بدن هر دردی دوره خودشو بگذرونه

کسی که قلبش شکسته نمیتونه پاشه با انگیزه بره کار کنه

دردای عاطفی هم مثل دردای جسمی نیاز به مرخصی دارن

کسی به فردی که پاش شکسته نمیگن پاشو برو مستقل شو اجازه میدن خوب بشه بعد

وای آره. ادم اعصابش خورد میشه. آخه لامصبا اگه میتونست که مستقل میشد. مگه منتظر کسب اجازه از شماهاست.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

به عنوان کسی که سختی ها و رنج های بیشماری تحمل کرده و خیلی سنش از تو بیشتره و با چالش های خیلی زیادی مواجه شده بهت میگم مستقل شو

منشا تمام رنج ها از عدم استقلال فکری و به خصووووص مالی میاد

اگر ما وابسته محتاج هیچکس نباشیم کسی نمیتونه به ما آسیب بزنه و عمده رنج افسردگ ما اغلب درونی نیست از جانب اطرافیان 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
مستقل شدنکار کردنرو پای خودش وایسادنبهش حال خوب میده حس خوب میدهبخاطر همینه بهش حس ارزشمند بودن میده

کلا آدما وقتی سرشون گرم یه کاری باشه شده شمردن چوب کبریت به حاشیه و غمو غصه کم تر فکر میکنن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

کلا آدما وقتی سرشون گرم یه کاری باشه شده شمردن چوب کبریت به حاشیه و غمو غصه کم تر فکر میکنن

دقیقا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون