2777
2789

من باهاش بحثم شد سر فروش خونه . که قایمکی انجام داده . گفتم طلاق میخوام فرداش رفتم سامانه تصمیم ثبت نام کردم که هم بترسونمش هم مشاوره بشیم مشکلمون حل شه . فکر نمی کردم انقدر خر بازی در بیاره . زود یه وکیل گرفت کل مدارک و فرستادو وکیله گفت سه هفته ای تمومه . دارم بخاطر بچه هام و آیندشون دیوونه میشم . به منم نمیده بچه ها رو 😭😭😭😭 

دعا کنید شرایط به نفع من شه تو رو خدا . از ته دل دعا کنید . 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا هر چی خیره پیش بیاد 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تو اینجور مواقع که مهریه میزارن اجرا تو چرا برعکس کردی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
سرهر چیزی سریع نگید طلاق یعنی چ اخه ؟؟؟الانم خودت برو مشاوره تا مشاور واسش زنگ بزنه اونو از خر شیطون ...

والا بعد ۱۵ سال عذاب گفتم . خیلی سعی کردم زندگی بسازم

تو اینجور مواقع که مهریه میزارن اجرا تو چرا برعکس کردی

من انقدر از کاراش خسته شدم که گفتم نه مهریه میخوام و نه بچه . اونم بچه رو بخاطر اینکه پولی ندارم نگهشون دارم گفتم . فعلا لفظی گفتم . و اون وکیله اصلا از شرایط توافق سوالی نرسید