2777
2789
عنوان

دعوای شدید با پدرم

305 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من دانشجوی ترم سه یه شهر دور از شهرمون هستم، پنجشنبه باید برم دانشگاه و مثل همیشه با دوستم که همشهری من هم هست گفتیم بلیط اتوبوس میگیریم و میریم، امروز بابام گفت خودم میبرمت منم گفتم دوستم تنهاست و فلان ، بعد جوری عصبانی شد و گفت که دوستتو به من ترجیح میدی و من دیگه کاری به کارت ندارم و ..‌. منم جوابشو دادمو دعوا بالا گرفت 

ادامه داره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه از بچگی منو کتک میزد و همچنین مامانم رو و هیچ وقت حق و حقوق ما رو رعایت نمیکرد و با من و مامانم مثل کنیزها برخورد میکرد و میکنه، از وقتی فرهنگیان قبول شدم و حقوق گرفتم به هر بهانه ای باهام دعوا میکنه و ربطش میده که آره تو حقوق میگیری دیگه هار شدی

ادامه داره...

همیشه از بچگی منو کتک میزد و همچنین مامانم رو و هیچ وقت حق و حقوق ما رو رعایت نمیکرد و با من و مامان ...

اصلا نمیزاشت من ادامه تحصیل بدم همش میگف زن برای خونست و کار کردن ، خلاصه امروز که اینجوری شد روز تولدم هم بود و بهش گفتم آره دستت درد نکنه روز تولدم هم با من دعوا میکنی، بعدش گفت روز تولدته و روز مرگت دیگه کاری به کارت ندارم

خوب میگفتی هر دوتون رو برسونه. چرا من عاشق این بودم که یکی منو برسونه تا با اتوبوس نرم

مشکل اینجاست که اصلا آدم خوش سفری نیست و تو مسیر مدام دعوا و داد وبیداد راه میندازه و سفر رو بهمون کوفت میکنه به خاطر همینه که همیشه نمیخوام منو برسونه 

همیشه از بچگی منو کتک میزد و همچنین مامانم رو و هیچ وقت حق و حقوق ما رو رعایت نمیکرد و با من و مامان ...

ببخشید  یک سوال کسی که دانشگاه فرهنگیان درس میخونه اون دو سه سال  حقوق هم داره یانه  

خوب میگفتی هر دوتون رو برسونه. چرا من عاشق این بودم که یکی منو برسونه تا با اتوبوس نرم

آقا با یه آدم روانی بی اعصاب چجور میشه رفت سفر، سر همین مسیریاب ده بار منو تو سفر فحش بارون کرده و کتکم زده