2777
2789
عنوان

خانوادم خیلییییی سرشون تو باسن منه

321 بازدید | 25 پست

روانیم کردن

هر غلطی میخام بکنم اول اینا اظهار نظر میکنن اخرم منصرفم میکنن

۲۳ سالمه همش دخالت دخالت چخبره بابا 

خسته شدم 

تو همه چیییی از دانشگا و درس تا ازدواج و حتی غذا خوردن دخالت دارن

مثلا ب خاهرم میگم بریم بیرون ساندویچ بخریم

دیگ ساندویچ چیه خدایی ۷۰ تومن

میگ ولکن حالا پول نداریم بعد 

چقدددد میشه مگ اخه 

همش  مث گداهام خسته شدم

واقعا سخته

اول با دانشگام مشکل بود همش میگفتن این تایم کی میره دانشگا نصف کلاسام رو نرفتم ک ساعتش رو دوست نداشتن

الان درسم تموم میشه هرکاری زنگ میزنم میگن  کی میده سراینکارا بشین خونه

بخدا خستم 

ینی قیافم مث این ازجنگ برگشته هاس 

میگم پول بده ناخون بکارم میگن نداریم

میگم بده برم لیزر میگن نداریم

خب من ج غلطی  بکنم

غلط خاصی نکن خانوادت هستن دیگه الان زندگی سخت شده به خاطر پول لیزر و ناخن حیفه آدم پدر مادرش رو برنجونه باباها گناه دارن

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونا نظر میدن چون فکر میکنن شما شخصیت مستقلی نداری و از پس خودت برنمیای . اونا اجبارت نکردن نظر دادن و تو با میل خودت داری طبق نظر اونا رفتار میکنید. آبجیت میگه ساندویچ چیه گرونه بگو اوکیه قیمت مهم نیس من میگیرم. ساعت کلاشت بده؟ مگه دستتو بسته بودن نری سرکلاسات خب می‌رفتی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
فکر کنم درآمدشون کمه.. ولی شما حتما دانشگاه را تموم کن. و سر کار برو اصلا به حرفشون گوش نکن. باید دس ...

عجبا 

خدایا هیچکس مث من زندگیش نباشه

ولی دارم میگم 

دانشگامم تموم شده نمیذارن برم دنبال مدزکم میگن نمیخاد

عمر من ک شده پرحسرت چیمن حیف نیستم؟ چ حرفیه

همه همینن هم اوضاع مالی بد شده هم اعصابا ضعیفه 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

وقتی یکسره سرکوفت میزنن چطوری دقیقا

وا خب دارن نظرشونو میگن وقتی تو دقیق اجرا می‌کنی فکر میکنن سرت نمیشه و بلد نیستی امورو دستت بگیری و بیشتر نظر میدن. یعنی چی ساعت کلاسم مناسب نیس از نظرشون پس منم نرفتم!

یا می‌خوام برم سرکار میگن کی می‌ره سر اینکار پس منم نرفتم

قبول کن تقصیر خودته

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
درس مهمه دانشگاه مهمه شاغل شدن مهمه حتما باید کار پیدا کنی.

برن بمیرن الهی 

هیچ گوهی نذاشتن بخورم. هیچوقت نمیبخشمشون

خدا جوابشونو بده الهی تااخر عمرشون تو نداری غلت بزنن

دارن اینقد پول دارن همش پس انداز میکنن تو حلقوم اون زنداداشای خیر ندیدم میریزن 

الهی خدا بپرسه فقط

حالا منم ازدواج میکنم میرم ولی از دور بدبخت شدنشون رو تماشا میکنم

از دور خارشدنشون رو