2777
2789

یه همسایه دارم مدیر ساختمون بیوس ۴۰ خورده ای سالش ینی دهنم سرویس کرده شوهرم متورش داده بود اون یکی همسایه بره داروخونه برای بچش دارو بگیره فرداش زنگ زده بمن که

شوهرت برای چی متورش داده این مرده رفته فلان اگه نمیتونی به شوهرت بگی نده من بدم گفتم شوهرم دوران مجردیش ام این آقا می‌شناخته و همسایع بودن گفت الان ک مجرد نیست اینکارا میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اختیار مالشو داره به تو چه اخهههه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کم فامیل و سگ و گربه اطرافمونه که تو زندگیمون سرک بکشن تو همسایه رم ادم حساب میکنی؟

همسایه یه سلام قسطیم بهش بدی زیادشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کم فامیل و سگ و گربه اطرافمونه که تو زندگیمون سرک بکشن تو همسایه رم ادم حساب میکنی؟همسایه یه سلام قس ...

من اصلا با هیچ کدوم از همسایه ها رفت امد نمیکنم حرفم نمی‌زنم اینا دهن من سرویس کردم خدایا ینی صبرم بدع

انقد بهم ریختم دوباره زنگ میزنع بعد اون جواب نمی‌دم تروقران بگید چطور رفتار کنم باهاش با همسایه لج ب ...

به یارو که متوتور داده مرده؟

بگو اینا باهم از اول دوست بودن .منم دخالتی نمیکنم .

اگه شما هم بیاین بگین .شوهرم جوابتون رو میده سنگ رو یخ میشین.