2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم با خونوادش خیلی بده

212 بازدید | 19 پست

همسرم دیشب مادرشو از خونمون انداخت بیرون. ینی با حرف و داد و بیداد بهش گف برو بیرون وووو‌.‌‌... خونوادش واقعا خوبن. هواشو دارن...منم دوسشون دارم... نمیدونم چرا همسرم اینطوریه... ب زور میریم خونشون ...انگار دلش از سنگه.. میترسم با منم همین رفتارو داشته باشه در اینده... شما داشتین همچین موردی؟؟؟

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

قطعا با تو‌هم همین رفتارو‌خواهد داشت یقین داشته باش

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من ی خریه ک دونی نداره تمام کارو گرفتاری خرج مخارجش با ماعه تمام آرزو میراث رفتار خوب با برادرشوهر بعد شوهرم جونش درمیره برا خانوادش

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
یعنی بیخودی اینکارو کرد؟؟؟دلیلش چی بود خوب؟

اعصابش خورده از جای دیگه. سر مامانش خالی کرد. 

بیکار شده ی مدته ..

ولی اصن از هرجا اعصابت خورد باشه ک نباید با مادرت اینطوری صحبت کنی☹️مامانش با گریه از خونمون رفت‌ ..خیلی اعصابم خورده

شوهر من ی خریه ک دونی نداره تمام کارو گرفتاری خرج مخارجش با ماعه تمام آرزو میراث رفتار خوب با برادرش ...

اینطوریم خوب نیس‌ .. تعادل خوبه 

مگه تو دوره شناخت قبل عقد برخوردا و رفتاراشونو ندیدی؟

تقریبا سنتی بود... خونوادش خیلی خوبن رو حساب اون فک میکردیم پسرشونم خوبه...حالا اونقدرا هم بد نیست ولی اعصابش خورد بشه دیگه هیچکی مهم نیس براش

خب دلیل از قبل نداره؟ مثلاً اون موقع هنوز با شما ازدواج نکرد البته بازم جلو شما باید یکم مراعات کنه

نمیدونم واقعا. من هیچ چیز بدی ندیدم ازشون. بغیر از ی مورد... مثلا تو خونواده ما اگ داداشم یکار اشتباهی انجام بده اونقدر سرزنشش نمیکنیم و کمک میکنیم بهش.

اول زندگیمون ی کلاهی رفت سر شوهرم و... ک تموم شد. اون موقع من سرزنش. پدرومادرشو فهمیدم. ولی خیلی کمک کردن تا مشکلمون حل بشه.

بغیر از این سرزنش چیز دیگه ای ندیدم. اونم بنظرم حق داشتن