2777
2789
عنوان

خانم های کنار خیابون

481 بازدید | 28 پست

دیشب حدودا ساعت ۱۱ با همسرم رفتیم بیرون یه دوری بزنیم 

وضعیت واقعا افتضاح بود 

کلی خانم تن فروش کنار خیابون با وضع وحشتناک ایستاده بودن کلی هم آقا با ماشین براشون صف کشیده بودن

واقعا حالم از این همه حقارت بد شد 

نگید از رو نیاز مالیه که توهین به شعور آدمه 

اینا وضع لباسا و آرایش و موهاشون نشون میداد حداقل وضع مالیشون از من بهتره 

نگید از نیاز مالیه چون توهین میکنید به اون خانم های مستقل و قدرتمندی که با شرافت زندگی میکنن میرن رستوران ظرف میشورن ولی حاضر به فاحشگی نیستن 

کاری به دین و... ندارم ولی با دیدن این خانم ها حالم بد شد و از زن بودن خودم خجالت کشیدم 

مگه زن کالاعه که وایسه کنار خیابون رو خودش قیمت بزاره؟🤢🤮

کاش یکم برای خودشون ارزش قائل باشن 

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤

بهانه شون پوله وگرنه اینهمه زن بی سر پرست و بی پول هس دارن کار میکنن شده کارگری میکنن اما فاحشه نیستن

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا زندگی میکنین؟ من از این چیزا ندیدم خودم 

ولی آره بهانه اصلا پول نیست کلی زن نجیب و شریف و با حیا هستن که دارن برای خرج زندگی زحمت میکشن

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

دیگه اونا هم‌ دوس دارن اینکارو انجام بدن دیگه چیکارشون میشه کرد 

عرضه و تقاضا رابطه دوسویه دارن

در عجبم چطور دخترا یه ذره موهاشون دیده میشه میریزن سرش میگیرن اینا که علنی تو خیابون وایسادن رو نمیگیرن اونم تو کشور (اسلامی) مثلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
کجا زندگی میکنین؟ من از این چیزا ندیدم خودم ولی آره بهانه اصلا پول نیست کلی زن نجیب و شریف و با حیا ...

تهران هستم عزیزم 

منم تایم عادی ندیدم 

فکر کنم از ۱۱ شب به بعد کارشون شروع میشه😔

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤

خوشبختانه تو یه شهر کوچیک زندگی می کنم و تا بحال این صحنه ی وحشتناک رو ندیدم هیچ تصوری ازش ندارم ولی حتما خیلی چندش آور بوده

اما به هر حال شما نباید از زن بودنتون خجالت بکشید

زن بودن ذاتا چیز بدی نیس اما بعضیا قداست این واژه رو به گند کشیدن