2777
2789
عنوان

زنداداشم جدا نمیشههه

478 بازدید | 15 پست

راجب تایپک دیشبم که گفتین راهش مشاوره اومدن یا جدا شدنه الان باش حرف زدم هیجوره راضی نمیشه ماجرا ازین قرارع که

برادرم نامزده و قبل برادرم با یه آقایی چهار سال رابطه جدی داشته اما پسره ولش کرده درصورتیکه بهش قول ازدواج داده بوده

حالا این دختر اولا روی خوش به داداشم نشون میداد ولی الان خیلی با داداشم سرده و همش به داداشم میگه من ترس اینو دارم تو ولم کنی یروز خونه مامانم به داداشم گیر داده بود منو که گذاشتی خونمون توروخدا صبح که پاشدم نبینم بلاکم کرده باشی داداش منم هرچی قسم میخورد که چرا باید بلاکت کنم میگف تو بلاکم می‌کنی...

اصن جدیدا بطوری شده داداشم خیلی قربونت صدقش میره ولی همش یا داره از داداشم فرار می‌کنه و احساساتشان ابراز نمیکنه داداشم میگه یه عزیزم ساده هم بهم نمیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره خودش نیاز داره به محبت بیشتر برادرتون و بشدت معلومه ترس جدایی داره. معلوم نیست اون قبلی چه بلای سر روح و روان این دختر اورده. چرا حالا شما زنگ زدی این وسط بهش؟

و خدایی که در این نزدیکیست 

زنداداشت طرحواره رهاشدگی گویا داره. 

بره پیش مشاوره ای که طرحواره درمانگر هست. 

خودشو درمان کنه. داداشت یا هر اقای دیگه ای باهاش درارتباط باشه همینجور درحال اذیت کردن خودش و طرف مقابلش میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ب نظرم شما نباید تو رابطه شون دخالت کنید

داداشت هم یکم عاقل باشه متوجه میشه این دختر ترس خورده اس و پس باید راه از بین بردن ترسشو یاد بگیره

نکه بیاد با شما حرف بزنه نمیدونم عزیزم ساده رو هم نمیگه و ....

اوووو چقدر خود کم بینه دختره .همین حرفا رو یه چند بار تکرار کنه داداشت واقعا به این نتیجه میرسه دختره لابد یه چیز کم داره که اینجور میکنه

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

برادرت به نامزدش بگه که بریم مشاوره تا کمک کنه ارتباطمون بهتر بشه و متوجه بشیم هر کدوم چه ایرادهایی داریم و اینطوری میتونیم برای بهتر شدن خودمون و رابطه مون تلاش کنیم.

برادرت یه مشاور خوب پیدا کنه و ازش کمک بگیرن ، به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه و نیاز به جدایی نیست.