2777
2789

به این قسمتش که تمام شب دخترم نق زد چون داره دندون در میاره و شب نخوابیدم کاری ندارم میرم سراغ صبح.

۶ صبح با صدای بحث زن و شوهر همسایه بیدار شدم و حدود پنجاه تا فحش جدیدم یاد گرفتم😎

ساعت هفت پسرکمو بردم رسوندم مدرسه اومدم خونه دستامو شستم لباس عوض کردم رفتم رو تخت بخوابم که الارم گوشی همسرم خورد و بلند شد رفت منم خوابم پرید باز اومدم یکم تو سایت چرخیدم چشام گرم شد زنگ خونه رو زدن خانوم سرایدار ساختمون اومد دندونش درد میکرد گفت میدونستم پسرتو بردی مدرسه بیداری اومدم دم خونتون یه چیزی داری بزنم رو دندونم اروم شم .مسن هستش بنده ی خدا دستشون تنگه براش وقت اورژانسی از یکی از اشناها گرفتم بره  براش بکشه اسنپ گرفتم فرستادمش رفت باز الان اومدم بخوابم پستچی اومد با پیژامه و چادر گل گلی و دمپایی رفتم پایین اومدم بالا دخترم بیدار شده تازه ناهارم باید بذارم گل پسر از مدرسه میاد گرسنه اس.سلاااااام جوان ایرانی صبح سه شنبه تون بخیر🥴ینی میتونم دووم بیارم تا شب؟   

تو دوساعت انقد فعالیت عجیبه خدا قوت پهلوون😂

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

تو دوساعت انقد فعالیت عجیبه خدا قوت پهلوون😂

تازه از مدرسه که برمیگشتم ماشینو که خاموش کردم صدای قلوپ قلوپ میومد یه سکته ی ناقصم اونجا زدم گفتم دیدی باک ماشینو سوراخ کردم🤦🤣🤣ولی سوراخ نبود چون خم شدم چیزی نمیچکید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای داری منو توصیف میکنی قشنگ😂😂

دخترت چندماهشه..پسرمن شانزده ماهشه دندونای آسیاب داره درمیاره..دیوونه شدم

اون یکی پسرم میفرستم مدرسه میام بخابم که هر دقیقه یکی بیدارم میکنه😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
وای داری منو توصیف میکنی قشنگ😂😂دخترت چندماهشه..پسرمن شانزده ماهشه دندونای آسیاب داره درمیاره..دیوو ...

اکثر میرم برمیگردم میخوابم ولی یه روزایی ابر و باد و مه و خورشید و فلک نمیذارن پلک رو هم بذاری

دخترم دوسالش شده هم کنار نیش داره در میاره هم اسیاب عقب طفلکی انقدر نق زد و تکون خورد مدام تو بغلم راه بردمش .اشتهاشم صفر

اکثر میرم برمیگردم میخوابم ولی یه روزایی ابر و باد و مه و خورشید و فلک نمیذارن پلک رو هم بذاریدخترم ...

وای پسر منم همزمان آسیاب و نیش

بخدا دیگه خسته شدم انقدر جیغ میزنه شب و روز. .دلمم واسش میسوزه

دقیقا اینم غذا نمیخوره فقط گریه میکنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....