2777
2789

رشتتون چیه؟ وچه کتابی روبیشترمیخونین♥️ خودم لیسانس حقوقم ومتولد۶۸ میخوام بخونم بیشتربخاطرحقوق وشیفت کاریشم😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ بخاطر حقوقش فقط میخواهید معلم بشید فراموش کنید شغلهای راحتتر و بی دردسرتری هست

من از اسی سوال پرسیدم نه شما

بعدش اینکه خودم شاغلم

ثالثا سوال پرسیدن عار نیست

چهارم اینکه هر شغلی سختی داره

پنجم شغل راحت و بی دردسر چیا هست؟شغل بی دردسر و راحت مگه داریم؟ الان هر کاری باید توان و قدرتتو بزاری 

بدون فکر حرف نزنید😁

اگ بخاطر حقوقش فقط میخواهید معلم بشید فراموش کنید شغلهای راحتتر و بی دردسرتری هست

مثلا چی 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من از اسی سوال پرسیدم نه شمابعدش اینکه خودم شاغلمثالثا سوال پرسیدن عار نیستچهارم اینکه هر شغلی سختی ...

والا همین معلمی بدون دردسر سرتو میچرخونی همش تعطیلاته

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
هر شغلی سختی خودش رو داره کلا دارم میگم تو کشورمون هر کاری بکنیم حقوق کمی به آدم میدندیگه خودتون بیش ...

آره ولی بخدا من همین معلمی رو از بقیه شغلا بهتر می‌دونم برا خانوم و ترجیح میدم 

من از اسی سوال پرسیدم نه شمابعدش اینکه خودم شاغلمثالثا سوال پرسیدن عار نیستچهارم اینکه هر شغلی سختی ...

چقدر بیمار تواین سایت هست

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
چقدر بیمار تواین سایت هست

بیمار شمایی که هنوز یاد نگرفتی با کی چه جوری حرف بزنی. 

الان خودت آدم نرمالی هستی؟

من حرفم با اسی بود شما اومدی دخالت کردی

و از چیزی که اطلاع درستی نداری نظر دادی

دیگه رو من ریپلای نزن لطفا

عزیز ی سوال حقوقش چقدره؟ می ارزه؟

حقوقش فک کنم درحدده تا پانزده میلیون باشه به پول و شرایطش نیاز دارم چون بچه هام صبح تاظهرمدرسه ان بعدظهر کسی نیست کنارشون باشه فقط میخوام تاظهرسرکارباشم وحقوق داشته باشم 

آره ولی بخدا من همین معلمی رو از بقیه شغلا بهتر می‌دونم برا خانوم و ترجیح میدم

برای خانم عالیه  تابستون هم که تعطیلی داره حقوقشم خوبه اگه کسی راضی نباشه بعدظهراهم یه کاروشغل دیگه انجام بده