2777
2789

من دو روزه کلیه ی سمت چپم خیلی درد میکرد طوری که نمیتونستم بخوابم اصلا 

الان بیدار شدم دیدم کلی ازم خون اومده 😨

ممکنه سنگ بوده باشه دفع شده باشه ؟

تا فردا که میرم دکتر دق میکنم 

لطفا هر کی اطلاع داره کمکم کنه 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من موقع پریودی این درد رو دارم

نه زیاد مونده تا پریودیم 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

برو دکتر عزیزم فکر کنم باید بری بیمارستان بگی متخصص اورولوژی میخوام شایدم اورژانس بری نمیدونم ولی برو حتما 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

توی ادرار اگه خ‌ون دیدی نگران نباش 

گاهی سنگ حرکت میکنه 

گاهی یک مویرگ 

همین الانم میتونی تا خلوته بری بک اورژانس یک عکس بگیری خیالت راحت بشه 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
فقط علایم کلیه درد داشتی؟ مجاریت درد نمیکنن یا سوزش نداری؟در چه حد خونریزی داشتی

چرا سوزش درد زیر شکم سر شب داشتم میمردم از درد به زور طاقت اوردم خونریزی هم ببخشید قهوه ای و موقع ادرارم هم خون اومد 

برو حتما صبر نکن اینکه خون دفع کردی باید بری بیمارستان

باشه عزیزم ممنونم

ببخشیدا از جای ادرارت خون اومده؟ یا واژنتشاید پریود شدی اون دردم درد تخمدانت بوده یهو زودتر شدی سنگ ...

اره باید برم درد کلیم بازم داره شروع میشه