2777
2789

من خودم توخانواده ای به دنیا اومدم ک خاهرم و برادرم واقعا زیبان چشماشون اندازه گردو 

ولی من بقدری زشتم ک هرکی میدیم میگف توچرا به خانوادت نرفتی مث اجیت نیستی 

الان حکمتش چی بوده .حکمتش شکستن دل من بوده مثلا رلم گف به اجیت پیام میدم 😐

خدایا توبه این مهربونی چطور دلت اومد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون دنیا پر از تفاوتهاست

اگه رنگ سفید نبود هیچ وقت رنگ مشکی هم معنی پیدا نمی‌کرد 

اگه کارگر نبود کارفرما معنی ای نداشت 

اینا باید میبودن که دنیا معنی پیدا کنه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
فندق ک خوبه من انداره عدس

حدارو شکر کن که همونارو داری و سالمن

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

نمیدونم حکمتش چیه،ولی سعی کن روح زیبایی داشته باشی فکر زیبا،اخلاق زیبا...

متاسفانه مردم با اشعه ایکس مارو نمیبینن که درون زیبات مشخص بشه همه چی قیافه اس

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

روح زیبا به چه کارم میاد وقتی همه دنبتل ظاهرن

خوب اگه واقعا اینقدر آزارت میده،اگه پول داری بکوب از اول بساز،اگه نداری جمع کن بعدا بکوب از اول بساز واس بقیه