2777
2789
عنوان

سؤال در مورد کیک پزی دارم

84 بازدید | 9 پست

میخوام بدونم چجوری سه برابر معمول کیک  درست کنم؟؟؟اینکه موادمو سه برابر کنم و قالبمو سه برابر در نظر بگیرم باعث میشه کیکم خمیر شه.

پس چکار کنم؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه که آدم هر چی بخواد ک نمیشه، البته تمرین کن شاید تونستی

🤣🤣🤣🤣ممنون

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

نه مواد 2یا3 برابر نمیشه وگرن خمیر میشه 

مثلا واسه کیک برای 5نفز 2 لیوان ارد کافیه برای 10نفر.. 3لیوان 

یا شکر واسه 5نفر1 لیوانه.. واسه 10نفر 1.5لیوان یا 2

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه مواد 2یا3 برابر نمیشه وگرن خمیر میشه مثلا واسه کیک برای 5نفز 2 لیوان ارد کافیه برای 10نفر.. 3لیوا ...

آفرین 

چه خوب گفتی

مرسی گلم