2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه میاین 🙏🥺❤

63 بازدید | 11 پست

سلام دوستای عزیزم

خیلی وقت بود تاپیک نزده بودم ، الانم حالم خیلی بده فقط لطفا بدون قضاوت جواب بدین🙏

من ۶ ،۵ سال با ی پسر توی رابطه بودم و ۲،۳سال اخیر هم خیلی جدی شد یعنی خانواده ها فهمیدن هم صمیمیتمون ب حد خیلی بالایی رسید ولی نامزد نکردیم فقط دوستیم 

بنا ب دلایلی و اتفاقاتی ک بینمون افتاد و البته برای خانوادش ما ازهم فاصله گرفتیم مخصوصا من

من حدود ۲۰،۲۱ سالمه پسریم ک باهاش توی رابطه بودم یکسال ازم بزرگتره

Baranam , baran rahaiy

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوا و بحثم توی هر رابطه ای هست منتها ی رفتاری ک کاپل من داشت این بود که سر خیلی چیزا گیر میدادو دعوا میکردو یکماه فاصله میگرفت ازم و این اتفاق بارها و بارها بین ما تکرار شد جوری که این دفعه ی اخر من خیلی زده شدم ازش و الان تقریبا علاقمو از دست دادم خیلی کمتر از قبل دوسش دارم

جدا ازین بحث همیشگی و خسته کننده ی ما ک عامل کم شدن علاقم بود زنداداش کاپلم ب داداش کاپلم خیانت کرد ، یجورایی میشد جاری من و خیانتشونم چون ما تو شهر کوچیکی زندگی میکنیم همه جا پیچید اگ خواستین میگم در موردش

خلاصه خانواده ی کاپلم خیلی خونسرد با این قضیه کنار اومدن

ک عروسشون با ی مرد دیگ ب پسرشون خیانت کرده

تازه اونموقه ک خیانت کرد حامله هم بوده ک باید ازمایش میگرفتن ببینن این بچه مال کیه 😑در این حد ، دختره هم ب دوست صمیمی خودش خیانت کرده(با شوهر دوستش رفته تو رابطه) هم ب شوهر و بچه ی تو شکمش ، دوستش و شوهرشم طلاق گرفتن بخاطر این

خب آدمم دلسرد میشه بالاخره این میشه جاری من و زنعموی بچه ی من ، کلا کاپل من خانواده ی خوبی نداره فامیلشون ک اصلا خوب نیستن ، ی خاله داره ک کارش ت.ن فروشی.ه 

عمو هاش خیلی بد برخورد و معتاد و ازینان ک حق همو خوردنو باباش ب عمش تهمت نام.وسی زده و پولشونو خورده ، باباش ازیناس ک همش دم دادگاهه و دمدمی مزاجه کلا با فامیلاشون رابطه ندارن منم تو این سالها فقط و فقط بخاطرکاپلم موندم با اینکه شغل آنچنانی نداره دانشگاه فرهنگیانه و خانوادشونم پولدار نیستن

Baranam , baran rahaiy
دعوا و بحثم توی هر رابطه ای هست منتها ی رفتاری ک کاپل من داشت این بود که سر خیلی چیزا گیر میدادو دعو ...

از همچین آدمی جدا شو 

اصلاااا فکر ازدواج باهاشو نکن 

تعجب میکنم خانوادت چطور اجازه دادن با آدمی که همچین خانواده داغونی داره بچرخی

موضوعی ک خیلی بابتش عذاب وجدان دارم و‌ واقعا کمک میخوام ازتون اینه ک توی این مدت ک من از کاپل چند سالم جدا شدم ب ی نفر دیگ علاقه مند شدم ک قبلا خواستگارم بوده و بخاطر وجود دوست پسرم ردش کردم و اصلا پا ندادم بهش

الان ۲۷ سالشه ی معدن زیر دستشه و تو این سن دنا داره و ماهانه ۶۰ تومنو میدونم در میاره چون باهامون رفت و آمد خانوادگی داره ، این پسر اصالتا مال اینجا نیس و ۲ ساله داره تو شهرما بخاطر کارش زندگی میکنه ، خیلی خوشگله و خوش برخورد ولی غیر قابل اعتماده یعنی یجوریه ک انگار نمیفهمه ولی خودشو میزنه ب نفهمی ، تقریبا شخصیتشو میشناسم نمیدونم چرا ازش خوشم اومده خانوادشم بارها دیدیم و خانواده ی خوبی هم داره اتفاقا داره دنبال زن میگرده و خود منم دارم بهش دختر پیشنهاد میدم

این بین منم ازش خوشم اومده با اینکه حس میکنم اون واقعا حس دیگ ای بهم داره 

امشبم خونمون بود و من با پیشوند عمو یا داداش صداش میکنم درصورتی ک اینطور نیست😑

میشه🙏 بدون قضاوت بگین چکار کنم ک از فکر این پسر در بیام خودمم از وضعیتی ک داخلشم خوشم نمیاد و میدونم بخاطر نبود کاپلم ی علاقه سطحی ب وجود اومده و البته با این بحثی ک بین منو کاپلم پیش اومد اون هنوز دست بردار نیست

و من در واقع بین دونفری گیر کردم ک یکیشون دوسم نداره و موقعیت و خانواده ی نسبتا خوبی داره و دوسش دارم

و کسی ک دوسم داره نا امیدم کرده خانوادش و موقعیت خوبی نداره و خیلی کم دوسش دارم 

بحث بحث ازدواجه ن دوستی🙏

بدون توهین خوشحال میشم با تجربه و دانشتون راهنماییم کنین🌹🙏

Baranam , baran rahaiy
از همچین آدمی جدا شو اصلاااا فکر ازدواج باهاشو نکن تعجب میکنم خانوادت چطور اجازه دادن با آدمی که همچ ...

ب تازگی ی سری اتفاقا افتاده ک واقعا خودمم دارم شک میکنم ب تصمیمم

اخه ازدواج بحث کمی نیست اینجوریم نیست ک بگم خانوادش مهم نیست و مهم خودشه بالاخره بچه ی من قراره تو این فضا بزرگ ش 

ولی منم چند سال با این پسر بودم حالا بچگی کردم یا هرچی خیلیا میدونن 

الان اگ ازش جدا شم میدونم خیلی احمقانه ب نظر میرسه ولی میترسم بخاطر اینکه چندسال باهاش بودم و همم میدونن و رابطمونم خیلی صمیمی بوده کسی جلو نیاد

Baranam , baran rahaiy
ب تازگی ی سری اتفاقا افتاده ک واقعا خودمم دارم شک میکنم ب تصمیمماخه ازدواج بحث کمی نیست اینجوریم نیس ...

اولا ملت ازدواج میکنن بعد چند سال جدا میشن و دوباره ازدواج میکنن دیگه دوستی که چیز خاصی نیست اصلا 

ثانیا خدای نکرده تا آخر عمر ازدواج هم نکنی بهتر از اینه که با همچین آدمی ازدواج کنی شک نکن

اولا ملت ازدواج میکنن بعد چند سال جدا میشن و دوباره ازدواج میکنن دیگه دوستی که چیز خاصی نیست اصلا ثا ...

ادامه ی تاپیکمم بخون و نظرتو بهم بگو🙏🥺

Baranam , baran rahaiy