2777
2789
عنوان

جاری احمق و حسوووووود🤧🤧🤧🤧

1909 بازدید | 79 پست

دخترم امروز عصر رفته بود خونه جاریم

یکی از فامیلا اونجا بوده.گفته فلانی عجب خوب لاغر کرده ها عالی شده

جاری حسود و عوضیمم گفته اره خوب لاغر کرده ولی انگاری پیر شده.شبیه پیرا شده

خودت پیری کثافت .خودش ۳۹ سالشه.

همیشه همینن همشون همیشه به اینکه چهرم از همشون خوشگلتر بوده حسودی میکردن

اینکه از خودشون بهتر میپوشم حسودیشون میشه

با افتخار.... من یک ترکمن هستم❤️.                                 روزگار جالبی است "🐓 مان" تخم نمی گذارد اما هرروز "🐄مان"می زاید .!!!

😐

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خبر آورده برات؟

اره دخترم شنیده داشتن حرف میزدن

با افتخار.... من یک ترکمن هستم❤️.                                 روزگار جالبی است "🐓 مان" تخم نمی گذارد اما هرروز "🐄مان"می زاید .!!!
اون بچه ای رو ک تو این سن اینقد دقیق حرف میبره و میاره رو باید نمک ریخت تو حلقش

کلاس پنجمه ها

بچه نیست این حرف خیلی ساده رو نتونه بگه

بچت چن سالشه مگه..معلوم نیس درست متوجه شده یا نه

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
اخه مگ باتو بود ؟داشت اونی که لاغر کرده رو میگف پیر شده تو چرا بخودت گرفتی

وقتی اسممو گفته.