2777
2789

خانومامن نیم ساعت گذاشتم شیرم بجوشه باید در حال قل باشه یا نه  چون من زیرشو کم کردم نیم ساعت جوشید حالا گذاشتم خنک بشه این کفا چیه ماستمو خراب نمیکنه 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا کف نیست سرشیر ، خامه  و چربی شیره ، باید شیر بزاری ولرم بشه دستت که زدی توش نسوزه فقط گرم بشه دستت 

بعد مقدار لازم ماست اضافه میکنی ، میزاری یه جای گرم ما پتو یا سفره یه چیزی مینداخت مادرم رو قابلمه تا گرم بمونه 

کفا واسه خود شیره.. جوش ک میاد کف میکنه…فقط حواست ب دمای شیر باشه، نه زیاد داغ باشه، نه سرد..وقتی دس ...

خیلی ممنون از راهنماییتون 

والا مامانم زیاد میجوشونه که قشنگ سفت بشه انزیم مازیمم برا ما مهم نیست😂یعنی ماستای مامانم یک متر کش ...

مامان منم زیاد نیزار بجوشه 🤤

والا مامانم زیاد میجوشونه که قشنگ سفت بشه انزیم مازیمم برا ما مهم نیست😂یعنی ماستای مامانم یک متر کش ...

😂😂😂😂😂

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

خیلی ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم..

راستی اگه بعد از 4 ساعت روی ماست رو کنار زدی و هنوز شل بود این یعنی شیر سرد بوده مایع زدی… نگران نباش، راه حلشم اینکه یه ظرف آب داغ درست کن و ظرف ماست رو بذار داخلش، میبنده   

مخصوصا قبلانا ما از گاوداریم میخریدیم شیرشم به شدت پر چرپ بودددد😋

مامانم خودشون گاو دارن و ماست درست میکنه برامون.. واقعا معرکه س.. مخصوصا ک خوراک گاو خوب باشه، محصولاتش هم خوشمزه س، هم خوشبو…