2777
2789

سلام من دوران عقدم دوسالونیمه‌ عقد کردم شوهرم‌ پسرعمو ناتنیمه‌ یعنی از شیر بابام با باباش برادره

حالا کاربه اون موضوع نداریم‌ و موضوع اصلی‌ اینه که ما داریم خونه می‌سازیم و شکر خدا پدرشوهرم کمکمون‌ میکنه‌ پدرشوهرم خزانه دار بانک ملته‌ شوهرمم‌ مهندسی برق خونده و برق صنعتی هم بلده..خلاصه ما اذرماه‌ پارسال زمین خریدیم‌ و کم کم شروع کردیم‌ پدرشوهرم از وقتی بنایی‌ میکنیم گاهی بساط درمیاره دستور میده‌ یبار برای نقشه کشی حتما میگف‌ پله داشته باشید ماهم‌ پله نمیخواستیم‌ می‌خواستیم حتما همکف باشه‌ ناچارا قبول کردیم پله زدیم الان میگه دوطبقه اش کنید حدود یه هفته که گیر داده امشب گفت من به فلانی گفتم که بیاد طبقه دومو‌ سقفشو. بزنه‌ اینم بگم ما از شهریه و شوهرم از روستاست‌ ولی روستاشون‌ همه امکاناتی داره‌..خلاصه من یهو دراومدم گفتم‌ چرا حالا گیر دادین‌ دوطبقه یهو پدرشوهرم گفت طبقه دوم برای اون پسرم‌ درحالیکه شوهرم[۱۷سال تک فرزندبوده خواهرش۹سالشه برادرش۶سالشه]یعنی منو میگی برنامه ریخت‌ هیچی نگفتم مادرشوهرم فقط گفت نه نکن اینکارو همیجوریشم مردم دنبالمونن‌ میگن چقدر زود می‌سازید چقدر خوب خرج میکنید پدرشوهرم گفت نههه‌ حتما باید دوطبقه بسازیم من خیلی ناراحت شدم قولنامه زمین هم به نام شوهرمه..شوهرمم‌ خیلی ناراحته از این موضوع حالا میشه راهنمایی. کنید منو..شرمنده زیاد شد

بنظرم شوهرت باید رک و پوست کنده بگه نه حالا جنگم ک بشه .‌ جنگ اول به از صلح آخره ..‌ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتید همین؟؟؟

دوتا ادم بالغ نمیتونین نمیتونید حق خودتونو بگیرید؟؟؟رو دروایسی رو بزار کنار الان اوکیه بعدش ک قرار شد برادرشوهرت بیاد بالاسزتون تازه میفهمید چقد اشتباه کردید ک جلوی باباش واینسادین

شوهرت باید علنا بگه من دوست ندارم دوطبقه بسازم حتی بدم کرایه برا خودم چه برسه برادرم بیاد توش من اصن از خونه دو طبقه خوشم نمیاد

البته اینکه خودتون زمین رو خریدید یا پدرشوهرت ملاکه اگر پدرشوهرت خریده باشه خب بنده خدا حق داره از اموالش ب دوتا پسراش بده

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
سلام عزیزم، یعنی کل هزینه های زمین و ساخت رو همسرتون تنهایی میده؟؟ یا باباش هم کمک میکنه؟؟

سلام نه باباش کمک میده مثلا باباش وام جور میکنه شوهرم قصد میده شوهرم کم بیاره باباش کمک میکنه

بنظرم شوهرت باید رک و پوست کنده بگه نه حالا جنگم ک بشه .‌ جنگ اول به از صلح آخره ..‌

ببین چندین بار دیگه ام بحثش شده شوهرم گفته نه ولی خب اون پدرشوهرم با روش های خودش میاد جلو‌ همون اول که گفتیم پله نمیخایم. اومد زیرکانه گفت نما خونه زشت میشه بالا پشت بام نیاز میشه اومد به بابام گفت دخترت گوش نمیده من خودمو کنار کشیدم تا الان که ساختن و این موضوع شده

ناراحتید همین؟؟؟دوتا ادم بالغ نمیتونین نمیتونید حق خودتونو بگیرید؟؟؟رو دروایسی رو بزار کنار الان اوک ...

بخدا بحث کردیم اولش ولی گفتن که پدرشوهرم زیرکانه عمل میکنه‌ بعدم موضوع خریدن زمین که شوهرم اول گفت دوتا زمین دارم چون خانواده شوهرم همه یجوریه‌ حساب کتابشون‌ کارتشون‌ یکیه مثلا پدرشوهرم خرید میکنه شوهرم پول میده یا شوهرم خرید میکنه پدرشوهرم پول میده‌ اینجوریه که بی برنامه‌ هستند..اونم بخاطر مادرشونه‌..شوهرم اول گفت دوتا زمین دارم ولی بعد یدونه زمین ها مشکل داشت نشد بسازه اون زمین هم زمین مسکونی نبود برای همین شوهرم خواست زمین خودشو بفروشه پدرشوهرم گفت نه وام ازدواج شوهرمو‌ برداشت رفت کوییک‌ اسم نوشت پولشو خوردن‌ بعد قصد وام ازدواج رو هم خودش میدل دیگه دید بد میاره اومد زمین خرید به نام پسرش

خب چون حسابشون از هم جدا نبست یکم سخته، فقط همسرت میتونه بگه نه، مثلا بگه حالا فعلا نه و اینا، یام ا ...

خیلی تا حالا گفته نه‌ یجوری امشب حالمون گرفته شد که الان از جوش سرم داره گیج میره😓💔