2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مستاجری و خونه به دوش بودن خیلی سخته با دو تا بچه،خونتو عوض کن

ببین وقتی میشه خونه بزرگ و شیک رهن کرد ن آنچنان سخت نیس من الان تحقیق نکرده اینجارو خریدم مث چی پشیمونم توروخدا خواستی خونه بخری حتما حتما راجب همسایه ها تحقیق کن همسایه مهم ترینه

قصد رفتن دارم منم واسه برج4 بلند میشم الان خونه خوب نیس آیه اجاره ک برم چون بفروشم ضرر میکنم

ببین وقتی میشه خونه بزرگ و شیک رهن کرد ن آنچنان سخت نیس من الان تحقیق نکرده اینجارو خریدم مث چی پشیم ...

خب سال به سال باید بلند شی ،اولین چیزی که از بنگاهیه خواستین همسایه ی خوب بود و جایی که امنیت داشته باشه

اگر میتونی اقساط رو بدی حتما بخر،سال به سال سخت‌تر میشه.

تا زیر بار قسط ‌و سختی نرید خونه دار نمیشید.

ما ۱۴ سال پیش خونه مون رو خریدیم.اون موقع همه طلاهامو فروختم و قرض گرفتیم و از محل کار همسرم وامی دادن و وام مسکن و خلاصه  سه سالی خیلی سخت گذشت بهمون ولی تموم شد دیگه و طلا هم دوباره کم کم خریدم.الان اگر بود عمرا می‌تونستم خونه بخرم.

امسالم دوباره دو تا مسکن مهر خریدیم که بازم مقداری از طلاهامو فروختم و ماشینمو و  همسرم هر دوتاش رو به نام من خرید.

و بقیه طلاهامم باید برای بقیه اقساطش بفروشم.

چون میخواییم خونه ای که توش نشستیم رو عوض کنیم و بزرگتر کنیم.بچه ها جاشون کمه و اتاقشون کوچیکه.

با این پولهای کم نمیشه.گقتیم اون دو تا خونه آماده بشه و بفروشیم و یکی کنیم و بزرگتر بخریم.

الآنم باز زیر بار فشار قسط هستیم ولی خب باید صبور بود و تحمل کرد دیگه.