حدا نمی خواد آدمها مثل حیوون روابط متعدد داشته باشند
تعدد زوجات رو خدا نمیزاشت پس، صیغه رو نمیزاشت، ازدواج موقت رو نمیزاشت
اگه در زمان امامان و پیامبران به خاطر جنگهای زیاد و کشته شدن مردان در جنگ و کم شدن تعداد مردان نسبت به دختران و زنان
و بی شوهرشدن زنان و بی شوهر ماندن دختران تعداد زوجات بوده و خدا تعداد زوجات روبرای مردان حلال کرده قبول.
ولی مگه نمیگن قرآن برای تمام زمانهاست؟ بی نقص و کامله؟
خداوند قادرمطلقه، عالم و داناست
از آینده کاملا آگاهه چون خودش دنیا و بندگانش روخلق کرده خب طبیعتا باید میدونسته در آینده دیگه مثل شرایطی که زمان امامان و پیامبران، بیماریها، جنگهای این چنینی خبری نیست.
و بندگانش پیشرفتهای علمی و پزشکی زیادی میکنن، جنگ هم محدود به کشت و کشتار نیست جنگها در آینده میشه بیولوژیکی، جنگ رسانه ای، جنگ نرم میشه
۴زن برای اون دوران جاهلیت عربستان مناسب بوده ولی برای انسانهای آینده علی الخصوص زنها در این دوره زمونه اصلا قابل پذیرش نیست یعنی لااقل خداوند ۴زن رو برای آیندگان به ۲زن کاهش میداد.
جدیدا هم بخاطر اعتراض زیاد زنها و فشار زنها الکی و ظاهرا اومدن قانون گذاشتن که اجازه زن اول برای گرفتن زن دوم واجبه
آخه کدوم مردیه بره اجازه بگیره
خانم اجازه میدید من برم زن بگیرم
و زنش با کمال میل بگه البته عزیزم
برو بگیر یه شب پیش اون بخواب یه شب پیش من
یه شب با اون رابطه داشته باش یه شب با من😑😐
بعد خدا چرا خودش اون زمان که قرآن رو نازل میکرده نگفته در آینده حرامه و فقط در شرایط حال حلاله
یعنی برای آیندگان و بندگان آینده من این امر محال و حرامه
ولی برای شما درحال حاضر بخاطر شرایط فلان و فلان حلاله.
خب خداوند که واقف بوده هيچ مردي نميتونه درمورد تعدد زوجات عدالت رو برقرار كنه خب پس چرا توقرآن اومده و باز گفته عدالت رو رعایت کنید
(وقتی میدونسته نمیتونن مردها رعایت کنن چون خودش خالق جنس مرد و زن هستش)
درحاليكه احكام خيلي مهمتر ازتعدد زوجات تو قرآن نيست و اصولا فقط مسايل اصلي و اساسي درقرآن اومده
و اين تعدد زوجات تو قران اومده گفتن عدالت رعايت بشه يعني حرام و ممنوع اعلام نكرده فقط گفتن كه بايدعدالت هم باشه