2777
2789

تاپیک قفل شد نشد جوابت رو بدم

ولدالزنا پدرش مشخص بشه باز هم ولدالزناست. خدا گفته رابطه مال زن و شوهره والسلام. حدا نمی خواد آدمها مثل حیوون روابط متعدد داشته باشند. حتی حدیث داریم خدا از مردی که مکررا ازدواج می کنه و طلاق میده رو دوست نداره

ولد زنا جریانش کلا با حرفی که من زدم فرق داره

ما بحث حلال و حروم و ولد زنا نمیکردیم

بحث سر این بود که میگفتن پدر بچه مشخص نمیشه

بازم قیاس مع الفارق میکنید حرف رو به بیراهه میکشونید من کی در مورد حلال و حرام و خوب و بد بودن این روابط بچه نامشروع حرف زدم 

من در مورد تشخیص پدر از طریق علم مدرن دارم میگم 😑😐

مگه من گفتم این روابط خوبه

خدا گفته رابطه برای زن و شوهره

ولی شوهر میتونه همزمان با داشتن زن اول

3تا زن دیگه بگیره، عقد موقت کنه، صیغه هم کنه

حالا شاید نرد تا 60 سالگی چندتا صیغه گرفت 

کلا مشکلی نداره برای مردا

پس این حرفتون فقط برای زنها صدق میکنه نه مردا

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدا نمی خواد آدمها مثل حیوون روابط متعدد داشته باشند

تعدد زوجات رو خدا نمیزاشت پس، صیغه رو نمیزاشت، ازدواج موقت رو نمیزاشت

اگه در زمان امامان و پیامبران به خاطر جنگهای زیاد و کشته شدن مردان در جنگ و کم شدن تعداد مردان نسبت به دختران و زنان

و بی شوهرشدن زنان و بی شوهر ماندن دختران تعداد زوجات بوده و خدا تعداد زوجات روبرای مردان حلال کرده قبول.

ولی مگه نمیگن قرآن برای تمام زمانهاست؟ بی نقص و کامله؟ 

خداوند قادرمطلقه، عالم و داناست

از آینده کاملا آگاهه چون خودش دنیا و بندگانش روخلق کرده خب طبیعتا باید میدونسته در آینده دیگه مثل شرایطی که زمان امامان و پیامبران،  بیماریها، جنگهای این چنینی خبری نیست.

و بندگانش پیشرفتهای علمی و پزشکی زیادی میکنن،  جنگ هم محدود به کشت و کشتار نیست جنگها در آینده میشه بیولوژیکی، جنگ رسانه ای، جنگ نرم میشه

۴زن برای اون دوران جاهلیت عربستان مناسب بوده ولی برای انسانهای آینده علی الخصوص زنها در این دوره زمونه اصلا قابل پذیرش نیست یعنی لااقل خداوند ۴زن رو برای آیندگان به ۲زن کاهش میداد.

جدیدا هم بخاطر اعتراض زیاد زنها و فشار زنها الکی و ظاهرا اومدن قانون گذاشتن که اجازه زن اول برای گرفتن زن دوم واجبه

آخه کدوم مردیه بره اجازه بگیره
خانم اجازه میدید من برم زن بگیرم

و زنش با کمال میل بگه البته عزیزم
برو بگیر یه شب پیش اون بخواب یه شب پیش من

یه شب با اون رابطه داشته باش یه شب با من😑😐

بعد خدا چرا خودش اون زمان که قرآن رو نازل میکرده نگفته در آینده حرامه و فقط در شرایط حال حلاله

یعنی برای آیندگان و بندگان آینده من این امر محال و حرامه

ولی برای شما درحال حاضر بخاطر شرایط فلان و فلان حلاله.
خب خداوند که واقف بوده هيچ مردي نميتونه درمورد تعدد زوجات عدالت رو برقرار كنه خب پس چرا توقرآن اومده و باز گفته عدالت رو رعایت کنید 

(وقتی میدونسته نمیتونن مردها رعایت کنن چون خودش خالق جنس مرد و زن هستش)

درحاليكه احكام خيلي مهمتر ازتعدد زوجات تو قرآن نيست و اصولا فقط مسايل اصلي و اساسي درقرآن اومده

و اين تعدد زوجات تو قران اومده گفتن عدالت رعايت بشه يعني حرام و ممنوع اعلام نكرده فقط گفتن كه بايدعدالت هم باشه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

از یه طرف برای مردا ازدواج مجدد رو مثلا ممنوع کردن

بعد از طرف دیگه این خونه هارو باز کردن برای لذت بیشتر و تنوع طلبی بیشتر مردا 

این ویدئو اصلا پیدا نمیشه همین دو تیکه تو کل گوگل هست اونم ناقص 

برو یوتیوب و فیس بوک که خودشون فی  لتر کردن ببین 

اون حاج آقا و روحانی نیمه محترم میگه 

90درصد مشتریهای این زنها، مردای متاهلن😑😐 

ایناروهم نگاه کن بفهمی چه خبره

سخنان حاج آقا 
https://www.aparat.com/v/7t0OF 

مستند جنجالی انقلاب جنسی! - فیلو

بعد مردا فقط با زنهاشون رابطه داشته باشن

این خونه شرعی و قانونی و اسلامی هست

سرتون رو تو برف نکنید مثل کبک خواهشا

ادامه این بحث هم بی فایده ست

تاپیک قفل شد نشد جوابت رو بدمولدالزنا پدرش مشخص بشه باز هم ولدالزناست. خدا گفته رابطه مال زن و شوهره ...

زن سالم و نرمال اصلا دلش نمی خواد با چند تا مرد بخوابه. این طبیعت زنه. زنهایی که روابط متعدد دارند بیمارند. 

یکیش شاید تروماهای بچگی باشه. کمبود محبت، پدر بد... این زنها توجه همه مردهای عالم رو می خوان و هر مردی ببینند دلبری می کنند تا به دستش بیارن. تصور خانواده ای که چنین زنی ازش بیرون اومده اصلا سخت نیست.

کدوم زن موجه و عاقلی رو دیدی با چند تا مرد باشه؟

حدا نمی خواد آدمها مثل حیوون روابط متعدد داشته باشندتعدد زوجات رو خدا نمیزاشت پس، صیغه رو نمیزاشت، ا ...

اون آیه ۴ تا زن ادامه هم داره. گفته شما نمی تونید عدالت رو بینشون رعایت کنید پس به یکی بسنده کنید.

از یه طرف برای مردا ازدواج مجدد رو مثلا ممنوع کردنبعد از طرف دیگه این خونه هارو باز کردن برای لذت بی ...

خودت اون تاپیک ریپلای کردی منو. اینجا هم اومدی بالا رو نگاه کن ببین چقدر نوشتی. من کاری باهات نداشتم.