2777
2789

بچه من هرروز از مهدکه میاد ناراحته میگه فلانی من رو هل داده اذیت کرده و ....درهمچین مواردی شما به کودکتون چطور یاد میدید دفاع کنه از خودش ؟

من باشم میگم هولت داد توام هولش بده😬

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

میگم هر کی زدت میزنیش شاید من و بابات نباشیم تو نباید اجازه بدی کسی کتکت بزنه باید از خودت دفاع کنی از توام قوی تر بود بازم باید دفاع کنی زدن میزنی اینا روزی ده بار به طور جدی انقدر بهش میگم ملکه ذهنش بشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره 

بگو مهد برای اینه که با هم بازی کنیم نه دعوا ، پس به دوستات هم همینو بگو 

بگو اگه کسی اذیت کرد به مربی بگو که اجازه نده اذیتت کنن 

بگو از کسی که اذیتت می‌کنه فاصله بگیر و کاری باهاش نداشته باش،چون ممکنه این به پر و پای بچه ها میپیچه و اونا اذیتش میکنن 

چندسالشه بچه شما ؟ از ۶ سالگی کم کم بهتر میشن خودشون 

سه سال ونیمشه.اینا رو بهش گفتم میگه مامان اصلا اونا حرف گوش نمیکنن.به مربیشم گفته ولی مثله اینکه فایده ای نداشته .دیدم طوری شده با اینکه خیلی مهدرودوست داشت الان بعضی روزا علاقه ای به رفتن نداره.

[QUOTE=354660869]

سه سال ونیمشه.اینا رو بهش گفتم میگه مامان اصلا اونا حرف گوش نمیکنن.به مربیشم گفته ولی مثله اینکه فایده ای نداشته .دیدم طوری شده با اینکه خیلی مهدرودوست داشت الان بعضی روزا علاقه ای به رفتن نداره.

سه سال ونیمشه.اینا رو بهش گفتم میگه مامان اصلا اونا حرف گوش نمیکنن.به مربیشم گفته ولی مثله اینکه فای ...

اول راه های مسالمت امیزو یادش بده.بگو بگه فلانی بیا دوست باشیم دعوت نکنیم، یا بگو به معلمشون بگه تذک ...

از همین روش استفاده کردم گفتم زد بزنش حالا متاسفانه پرخاشگر شده همینطور که بهش یاد دادم بزنه داداش کوچولوش رو هم محکم همون مدلی که یا ددادم میزنه.منم اگه مطابق میلش رفتارنکنم میزنه😔