ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
وا چه ربطی داره. من لیزر مو انجام ندادم ولی چندسال پیش با لیزر خالبرداری کردم الانم باردارم😐
منم موهای صورتم و لیزر کردم ولی پزشک زنانم بهم گفت هر وقت بچه دار شدی بعد از زایمانت بیا واست بدنت و لیزر کنم.حالا شک کردم ربطی به بارداری داره یانه؟مخصوصا اگه قسمت بیکینی و بخوام لیزر کنم؟
نمیدونم از دکترت بپرس.ولی توی بارداری نباید انجام داد فکرکنم
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم انجام دادم ماهی یکبار تا ۵تا ۶ جلسه مرتب باید بری من که خیلی راضیم کارشون حرف نداره کلینک سلامت ایرانیان که فقط مخصوص خانمهاست دوتا اپراتور خانم هستند خیلی مهربون و خوش برخوردن به هرکی معرفی کردم خیلی راضی بودن خیلی خوب شات میزنتد طوری که از شهرستان مشتری براشون میادشمازشو براتون میدازم فقط روزهای فرد از ساعت ۱۰ ونیم به بعد تماس بگیرد برای وقت گرفتن..۲۲۶۰۲۵۷۴و ۲۲۶۰۲۵۴۷دکتر مروارید پویند جو کلینیک سلامت ایرانیان
من لیزر موهای زائد انجام دادم خیلی عالیه یعنی خودمم فکر نمی کردم انقد خوب و زود به نتیجه برسم . از دکترم سوال کردم دستگاه مدیا استار بود پیشنهاد می کنم اگر قصد لیزر دارید حتما با این دستگاه انجام بدید .
توی بارداری نمی شه عزیزم ولی توی شیردهی مشکلی نداره. عوارض خاصی نداره فقط ممکنه پوست تیره بشه که بعد یه مدتی درست می شه. من پارسال پیش دکتر آقایی برای بیکینی می رفتم خیلی راضیم. مطبشون صادقیه ست.44045151
سلام بچه ها. خیلی از دوستای خودم و حتی خودمم دنبال یه دستگاه خوب برای لیزر موهای زائد می گردن. خیلی تو نی نی سایت دیدم زدن مدیواستار خیلی خوبه. موهای پرزی رو هم می گیره حتی. الان کسایی که انجام دادن لیزر موهای زائد رو با مدیواستار میان نظرشون رو بگن بی زحمت؟