2777
2789
عنوان

کیا لیزر موهای زائد انجام دادن؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 21092 بازدید | 37 پست
وا چه ربطی داره. من لیزر مو انجام ندادم ولی چندسال پیش با لیزر خالبرداری کردم الانم باردارم😐

منم موهای صورتم و لیزر کردم ولی پزشک زنانم بهم گفت هر وقت بچه دار شدی بعد از زایمانت بیا واست بدنت و لیزر کنم.حالا شک کردم ربطی به بارداری داره یانه؟مخصوصا اگه قسمت بیکینی و بخوام لیزر کنم؟

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

تو که یه بار لیزر کردی که.

نمیدونم از دکترت بپرس.ولی توی بارداری نباید انجام داد فکرکنم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انجام دادم ماهی یکبار تا ۵تا ۶ جلسه مرتب باید بری من که خیلی راضیم کارشون حرف نداره کلینک سلامت ایرانیان که فقط مخصوص خانمهاست دوتا اپراتور خانم هستند خیلی مهربون و خوش برخوردن به هرکی معرفی کردم خیلی راضی بودن خیلی خوب شات میزنتد  طوری که از شهرستان مشتری براشون میادشمازشو براتون میدازم فقط روزهای فرد از ساعت ۱۰ ونیم به بعد تماس بگیرد برای وقت گرفتن..۲۲۶۰۲۵۷۴و ۲۲۶۰۲۵۴۷دکتر مروارید پویند جو کلینیک سلامت ایرانیان 

من لیزر موهای زائد انجام دادم خیلی عالیه یعنی خودمم فکر نمی کردم انقد خوب و زود به نتیجه برسم . از دکترم سوال کردم دستگاه مدیا استار بود پیشنهاد می کنم اگر قصد لیزر دارید حتما با این دستگاه انجام بدید .

بچه ها اینکه میگن اگه قبل از اولین بارداری لیزر کنی باردار نمیشی،راسته؟منم خیلی دوست دارم لیزر کنم و ...

ربطی نداره تو بارداری نباید لیزر کنی چون ضرر داره ولی قبلش نه ضرر نداره من اینو تو این فیلمه دیدم http://pasargad-clinic.com/فیلم/

بچه ها اینکه میگن اگه قبل از اولین بارداری لیزر کنی باردار نمیشی،راسته؟منم خیلی دوست دارم لیزر کنم و ...

نه بابا دخترعموی من قبل از بارداری هم بیکینی هم زیربغلو انجام داد باردارم شد😐

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

منم خیلی دوست دارم بیکینی رو لیزر کنم اما پرسیدم میگن توی بارداری خیلی برای جنین ضرر داره ولی بعد زایمان نه 

ان شالله بعد زایمان😜

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

توی بارداری نمی شه عزیزم ولی توی شیردهی مشکلی نداره. عوارض خاصی نداره فقط ممکنه پوست تیره بشه که بعد یه مدتی درست می شه. من پارسال پیش دکتر آقایی برای بیکینی می رفتم خیلی راضیم. مطبشون صادقیه ست.44045151

منم انجام دادم ماهی یکبار تا ۵تا ۶ جلسه مرتب باید بری من که خیلی راضیم کارشون حرف نداره کلینک سلامت ...

تهرانه؟؟

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

سلام بچه ها. خیلی از دوستای خودم و حتی خودمم دنبال یه دستگاه خوب برای لیزر موهای زائد می گردن. خیلی تو نی نی سایت دیدم زدن مدیواستار خیلی خوبه. موهای پرزی رو هم می گیره حتی. الان کسایی که انجام دادن لیزر موهای زائد رو با مدیواستار میان نظرشون رو بگن بی زحمت؟