در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم کلی تحقیق کردم، بالاخره میلی رو نصب کردم حتی اگه صد هزارتومنم داشته باشی میتونی طلا بخری و براحتی پس انداز کنی و بدون کارمزد، تازه اگه کد منو بزنی ۵ میلی هدیه طلا میگیری. milli-wisj7
اشتباه نکنید کلاهبرداریه اول برای خرید پول واریز میکنید میخواهید برداشت کنید اول 6000کم میکنه بعد پول خودتون رو معلوم نیست کی بریزن.چند بار زنگ زدم فقط حرفی که زدن اختلال تو سایت . گفتم پس چجوری موقع که پول واریز کردم اختلال نداشت موقع برداشت پولم اختلال داره فقط ضرره