2777
2789
عنوان

خرید طلا در برنامه آپ

7063 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کسی تاحالا تو برنامه آپ طلا خریده؟؟؟؟قابل اعتماد هست؟امروز ۳۰سوت گرفتم صدوبیست تومن 

گفتم ببینم اگه ازش خرید کردید منم از این به بعد خرید کنم

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

برو طلا فروشی .

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گفتم اگه معتبره همون صد تومن دویست تومن بخرم

سلام بنظرم بخر من که خودم اعتماد کردم و خریدم اگه قرار باشه آپ کلاهبرداری کنه که تموم کارت های بانکی رو اطلاعاتشون بلده و پول همه رو بالا میکشه

این طلا فروشی های آنلاین باید مجوز وزارت صنعت داشته باشند 

انقدر گفتم خسته شدم 😭

چون این مجوز محدودشون می کنه

مجبورشون می کنه همه ی طلای مردم رو نزد بانک بزارن

فعلا فقط داریک رو مطمئنم این کار رو می کنه 

نخر موقع فروش میزنه در حال بررسی ولی فروخته حساب میکنه اینقدر پولتو نگه میداره که بی ارزشه

ببخشید ممنون میشم راهنماییم کنید من طلامو فروختم توس برنامه آپ ولی الان نزدیک پنج روزه هنوز پول به حسابم نیومده چیکار باید کنم؟

اشتباه نکنید کلاهبرداریه اول برای خرید پول واریز میکنید میخواهید برداشت کنید اول 6000کم می‌کنه بعد پول خودتون رو معلوم نیست کی بریزن.چند بار زنگ زدم فقط حرفی که زدن اختلال تو سایت . گفتم پس چجوری موقع که پول واریز کردم اختلال نداشت موقع برداشت پولم اختلال داره فقط ضرره