2777
2789

اسم کاربریش نی۱۲۳۴ هست کسی مورد آزار یا خدایی نکرده اتفاق بدی نیوفتاده از طرفش؟؟

خودش رو روانشناس معرفی میکنه

ولی اصلا بهش احساس خوبی ندارم

کسی تا حالا صحبت کرده باهاش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا خوندم یکی گفته بود :هروقت به حس ششمم اعتماد نکردم با 5 تا حس دیگه ام تاوانش و دادم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

اینجا اگه کسی بخواد خودش رو روانشناس معرفی کنه یا چیز دیکه.احتمالا زیر نظر سایت باید باشه.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

بهش اعتماد نکنید خب مگه مجبورید اسرار زندگی تونو به کسی که نمی شناسید بگید فقطم توی نی نی سایت نیس همه جا هست روانشناس فقط می تونه کمک کنه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️