2777
2789

من نهم هستم و امسال انتخاب رشته دارم 

میخوام بدونم انسانی رشته خوبیه و چطوری میتونم معلم بشم اصلا معلمی شغل خوبی هست 

لطفا همه جواب بدین 

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اگه میخای برای معلمی بخونی 

بهتره برای دبیرستان بخونی البته اگه معلم فرزانگان و غیردولتی های اوکی بشی اونطوری درامد خوبیم داری

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

بنظرم اگه میخای برای معلمی بخونی بهتره برای دبیرستان بخونی البته اگه معلم فرزانگان و غیردولتی های او ...

ممنون توی بازرسی بهای اروینگ گوش گیر میدن؟

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏

واسه یه خانوم شغل خوبیه تعطیلی داره حقوقشم بد نیست کمک خرجه اضافه کاریو اینارو خیلی دیر میدن ممکنه ۶ ماه بعد ولی خب تو دانشگاهم حقوق دارن 

ولی خب باید اعصاب برخورد با بچه هارو داشته باشی

ممنون توی بازرسی بهای اروینگ گوش گیر میدن؟

متوجه نشدم ؟

من دبیر نیستم 

طبق دبیرایی که داریم میگم ما الان دبیر زیستمون ی ساعت و نیم میاد کلاسمون ۹۰۰تومن میگیره برای درامدش دبیرای نمونه و... بهترن تا دولتی های عادی

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

من دهم انسانی هستم

هر دبیری که میاد یک سازی میزنه

اگر به حفظیات علاقه داری بیا

پیشنهادم اینه فقط درس بخونی که توی هدایت تحصیلی مشکلی پیش نیاد بعد میتونی تصمیم بگیری چه رشته ای بری

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

به پرسینگ گوش گیر میدن

نمیدونم ولی حجاب و اینا براشون مهمه تتو داشته باشین یا نه 

مثلا سوالای سختیم دارن کلا محاسبه ی سنگینی دارن 

متوجه نشدم ؟من دبیر نیستم طبق دبیرایی که داریم میگم ما الان دبیر زیستمون ی ساعت و نیم میاد کلاسمون ۹ ...

اره واسه کلاس خصوصی و آموزشگاه خیلی درآمد داره ولی داخل مدارس اضافه کاری رو خیلی دیر میدن و اینکه حقوق باز نشسته های آموزش پرورش خیلی تفاوت داره با افراد شاغل 

اره واسه کلاس خصوصی و آموزشگاه خیلی درآمد داره ولی داخل مدارس اضافه کاری رو خیلی دیر میدن و اینکه حق ...

اره خیلی سخته واقعا 

ولی چون میگن معلمی میگم باز اینطوری بخونی و خوب بشی برای مدارس تیزهوشان و غیر انتفاعی بهتره یا کانونی جایی اونحا میتونن یکم حقوق اوکی تری داشته باشن