2777
2789
عنوان

آموزش زبان با سی و پنج تومن 🐬

93 بازدید | 10 پست

خانما میدونید که من نذر کرده بودم الان با ۱ پنجم قیمت دارم اموزش زبان میدم برای ۱۰ نفر فقط❤️

جلسه ای ۵۰ تومن هست ولی اگه دوستتون یا یه نفر دیگه رو هم بیارید جلسه ای ۳۵ تومن میشه😍

برای بار هزارم باور کنید من تبلیغ انجام نمیدم.من شاگرد زیاد دارم و اموزشگاه هم تدریس میکنم  فقط میخوام کمک کنم به بقیه که هزینه ی آموزشگاه های پولکی رو ندارن🥺🙏🏻

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.

به آیدی تلگرامم پیام بدید که کامل روش تدریس و شرایط کلاس رو براتون بفرستم و رایگاننن تعیین سطح شید😍❤️

URCapable@

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.

نذر کردی

تبلیغ نمیکنی

درامد زایی هم نیست؟

پس چیه؟؟

میخواستی رایگان میذاشتی

منم درس میدم رایگان برای کسایی ک نمیتونن 🙄

اسم هر چیزی رو علکی نزاریم❤️

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذر کردیتبلیغ نمیکنیدرامد زایی هم نیست؟پس چیه؟؟میخواستی رایگان میذاشتیمنم درس میدم رایگان برای کسایی ...

عزیزم هر چی میخوای فکر کن جدا دیگه دلیلی نمیبینم خودم رو توضیح بدم.موفق باشی

من میخوام

عزیزم به این آیدی تلگرامم پیام بده بهت بگم شرایط کلاسا رو❤️و رایگان تعیین سطحت کنم

@URCapable@

پیام دادمبرای بچه ها هم هست؟

بله عزیزم

شما یا معنی نذر رو نمیدونی یا فکر میکنی دیگران تشخیص نمیدن

کار شما مثل اینه که نذری درست کنی  بعد بخوای بفروشیش ، بگی‌ اگه‌یه نفر دیگه بیارید کمتر هم میشه!

کار شما تبلیغه جانم ، به شعور دیگران توهین نکنید

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
شما یا معنی نذر رو نمیدونی یا فکر میکنی دیگران تشخیص نمیدنکار شما مثل اینه که نذری درست کنی بعد بخو ...

هر چی میخوای فکر کن برام مهم نیست خدا جوابتو میده