2777
2789
عنوان

مامانا یه سوال دارم

88 بازدید | 12 پست

بچم دو سال ویکماهشه از وقتی که راه میره هرجا میخاد بره میخاد بازی کنه انگشت منو میگیره محکم میگه مامان توهم بیا درواقع نقش هم بازی براش دارم  به هیچ کای نمیرسم بچه های شمام اینطورین؟ تاچه سنی اینطوری؟ ؟یا دخترمن اینطوریه ؟اصلا خودش بازی نمیکنه همش من هم باید باهاش برم به هیچ کارم نمیرسم وقتی میرم دستشویی شدیدا گریه میکنه میگه منم میخام بیام دستشویی شما بابچه های تواین رنج چی کار میکنید خودشون بازی میکنن یاباشما اصلا چطور باهاشون وقت میگذرونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم خیلی گریه میکرد بعد دیدم فایده نداره داره بدتر میشه بهش گفتم مامان یه کم باهات بازی میکنه بعد باید کارایه خودشم انجام بده البته گوش که نکرد یه مدت گریه کرد بعد دید اهمیت نمیدم عادت کرد البته وسایلشو میاورد هرجایی که من کار انجام میدادم بازی میکرد 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ