2777
2789
عنوان

آبروم رف جا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 62 پست
از این خز بازیا متنفرم مامان منم یه عمر خوروند به خانوادشبا زندگیت رو راست باش چجور وجدانت قبول میکن ...

دقیقا مادره منم یه عمر از پدرم کند داد به خانوادش ...بدترین ظلمه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دروغ بگه برای چی؟ اعتماد شوهرش دیگه از دست میره! حداقل الان شوهرش یکمی فقط ناراحت شد چرا بهش نگفت ...

اگه راست بگه که این میشه سرکوفت تا آخر عمر براش 

یارب نظر تو برنگردد

اصلا به روی خودت نیار 

قبل خواب باهاش یکم حرف بزن بعد بگو راستی امروز یه خورده گوشت برا مامانم اینا بردم دورهم فلان غذا بپزیم بخوریم گفتم یه وقت زحمتش نشه ما هی میریم اونجا 

اینجوری با سیاست پیش برو 

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
حتما می‌برده برای شام مامانش بپزه خودشون بخورن حرام چیه دست مادرش تنگ باشه خوب کاری کرده شرمنده نشه ...

پول شوهر رو اگه راضی نباشه در جایی خرج کنی حرامه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
الانم بابام پیر شده مامانم هرجوره میکنه مادربزرگم هم ارث شوهرشو پسراش خوردن و بردن

متنفرم از مادرم کاش یا اون بمیره یا من 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اگه راست بگه که این میشه سرکوفت تا آخر عمر براش

شوهرش نشون داد اهل این سرکوفت ها نیست
اگر هم سرکوفت بزنه اشتباه از شوهر هست..بنظرم همچین موقعیتی نباید دروغ گفت..باید بگه عزیزم معذرت میخوام باید بهت میگفتم، مادرم استطاعت نداره و منم میخواستم بهش کمک کنم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نگوووو اون دنیا نمیدونم چجور میخوان جواب بدن

ا کیلو شایدم بیشتر داد به خانوادش میگفت گم کردم 

اخ پدره عزیزم ..آخرش دق کرد از دست کاراش 

ا کیلو شایدم بیشتر داد به خانوادش میگفت گم کردم اخ پدره عزیزم ..آخرش دق کرد از دست کاراش

طلا

نمیدونم . ولی همه جا نباید راست گفت .

نجات در راستی است
مخصوصا این یکی موقعیت..دروغ بگه بدتر میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مامان من هروقت میرفته میمونده خونه مادرش به بقیه خواهراش یه تیکه طلای سنگین درمیاورده میداده

اینم اینجوری بود طلا خوراک لباس پول ...خدا چرا حق نمیگیره نمیدونم