2777
2789
عنوان

عواقب درونگرایی😂

93 بازدید | 6 پست

من کلا از خرید حضوری خوشم نمیاد و زیاد خرید نمیکنم و میذارم چندماه یبار بعد یهو پشت سر هم سه تا پیک تو روز میاد😂فردا هم قراره همین اتفاق بیفته و توسط ماماتم کشته شم چون میگه تا میاد بخوابه با زنگ در بیدار میشه بعد کلا پستچی محله مون هم ازم متنفره چون یا دیر میرم بگیرم یا نیستم مجبور میشه بده همسایه یبار زنگ زده بود دعوا، نزدیک بود یه چندتا فحش هم نثارم کنه🤣🤣

Trust your gut🌊🌌🌠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند روز پیش دوستم زنگ زده بود جواب ندادم حالا هم حوصله ندارم بهش زنگ بزنم آخه دو ساعت فقط زر میز ...

دقیقا یه دوست داشتم زنگ میزد بالای یه ربع حرف میزد من هر لحظه دقیقه شمارو نگاه میکردم که کی قراره قطع کنی دقیقا😂

Trust your gut🌊🌌🌠
منم چند روز پیش دوستم زنگ زده بود جواب ندادم حالا هم حوصله ندارم بهش زنگ بزنم آخه دو ساعت فقط زر میز ...

چیز جالبتر هم اینکه وقتی اینترنی هم خرید میکنم حتی اینکه برم پایین بگیرم بسته رو هم واقعا سختمه🤣

Trust your gut🌊🌌🌠