2777
2789
عنوان

آبروم رف جا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما زن ها مجبوریم از ترس شماتت شوهر مخفیانه برای مادرمون کاری انجام بدیم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

نه گاهی گوسفند میکشیم دوست دارم ببرم چون اون به مادرش برادرش خواهرش میده منم میگم خوب من چرا ندم ولی ...

اها خب یجورایی حق داری ولی چرا ندونه اینجوری پررو میشه همونجوری ک اون میبره تو هم بگو اینم سهم مامانم اینا

حتما بهش بگو و ببر ک راضی باشه

خوب اجازه نمیدن. 

ولی خودشون اگه به خانواده شون کمک کنن اشکال نداره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بخدا جدی میگم حرامه دیگه خودتون میدونید اگه با پوله خود زن خریده باشه مشکلی نداره وگرنه باید به شوهر ...

😐😐😐اره پول نفقه شه یکم فکر کن اخه از یوز میگی بهترین شغل خانه داری یور میگین پول مرد خدا خودش شقاتون بده

واسش مهمه دوتا وعده گوشت؟؟

خداروشکر همسرن من کاری ب ایچیزااا نداره

خداروشکر مادرم اینا نیاز ندارن خودشون بهم میدن از گوشت مرغ برنج شام بگیر میوه هرجی 

ولی وقتی میان خونم همسرم بهترین هارو میگیره واسه پذیرایی مسافرت جایی برم خودش میگه بگیر براشون سثغاتی فلان