2777
2789
عنوان

هک شدن تلگرام مادر من👤

59 بازدید | 4 پست

موقعیت مهمیه لطفا فقط کسی که اطلاع داره بگه الان تو موقعیت خوبی نیسیم)

خلاصش اینه..یکی شماره مادرمو تو گوشیش میزنه..گوشی مادرم پیشش بوده(مادرم جوون هستن ک گوشیو تلگرا اینا دارن لطفا مثل قبلا راجب اینا سوال نپرسید)

کدو زده وارد تلگرام مادرم شده و بعد مدتی رفته تو نشست های فعال.دسترسی گوشی مادرمو قطع کرده..ما میخوایم وارد تلگرام بشیم کد واسه تلگرام ایشون میاد..مخاطبین مامانم توشه بخواد یک درصد پیامک واس مامانمم بیاد رمز دومرحله ای گذاشته 

همه گوشی فروشیام رفتیم...چیکار کنیم...سر ماجراییم نمیتونیم بریم پیش پلیس فتا..کسی میدونه چیکار میشه کرد؟

بنظرم سیمکارت رو بسوزونه جدید بخره تا کد رو گوشی شما بیاد..البته اگه بشه..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم بشه چون رمز گذاشته..ماش یکی کمک کنه

کار اشناس؟؟خصومتی باهاتون داره؟؟طرف خیلی زرنگ بوده که همه راه هارو بسته

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی