2777
2789

سلام من ب زور و بدبختی یه هنرستان دولتی اون رشته ایی ک میخواستم بعد دوماه دوندگی و بدبختی جور کردم الان رفتم پروندمو بگیرم مدرسه قبلیم ک غیر انتفاعیه میگه باید ۵۰ درصد پول شهریه رو بدی چون قبل شهریور نیومدی بگیری میشه حدود ۱۱ میلیون ک فقط پروندمو بده کسی میدونه باید چیکار کنم لنگ پروندم

ببخشید اسی جونم 

خانوما کد‌ تخفیف‌ اسنپ فود۱۵۰ تومنی ندارید 😇🥺😘

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو اموزش پرورش صددرصد دهنش سرویس میکنه بری نامه میدهدکه پول ندی دختر

با تخفیف گولم زد الان هرچی میام فکر میکنم نمیشه نیم ساعت فاصله داره با مینی بوس اونم میشه یه ساعت بعدشم تا ساعت دو نیممم بیام میشه سه و نیم واقعا موندم چیکار کنم میگه قانونه بائو قبلش درخواست میدادی گفتم من زبونی ب معاون گفتم میگه باید ثبت میکردی رو برگه 

حتما برو آموزش پرورش که حلش کنن

اگه بعد از دی ماه عوض میکردی باید پول میدادی ولی تو این شرایط اصلا پولی نیازی نیست بدی.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

حتما برو آموزش پرورش که حلش کنناگه بعد از دی ماه عوض میکردی باید پول میدادی ولی تو این شرایط اصلا پو ...

همین اصلا از اول مهرم نرفتم مدرسه اون مدرسه دولتی هم نزدیکه هم دیگع پول شهریه نمیخاد بدم

با تخفیف گولم زد الان هرچی میام فکر میکنم نمیشه نیم ساعت فاصله داره با مینی بوس اونم میشه یه ساعت بع ...

اموزش پورشه که میتونه کمکت کنه خیالت راحت فقط زبون داشته باش ..برو بگو پول مدرسه غیر دولتی ندارم بدم میخواام برم دولتی ثبت نام کنم حالا پروندم نمیدم اومد خدمت شما کمکم کنید راهنمای کنید چیکارکنم

😡فقط طلاق😡

ببخشید عزیزم❤️

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.