2777
2789

خواهرم پارسال میز اخر نشسته بود خیلی اذیت شد بعد نمی‌دید اصلا عینکی نیست ها ولی خب بازم مشکل بود براش 

بعد امسال روز اول یعنی خودش و کشت میز اول بشینه ک هم درس بخونه هم بیننه کلی ذوق داشت میگه رفتم یجا بشینم دیدم دختره کیفم و جا بجا کرد منم رفتم یجا دیگه نشستم بعد الان اونجایی ک نشسته 

طرف آمد گفت جای کسیه گفت ن آمد نشست بعد برگشته بهش گفته میری عقب رفیقم بیاد اینجا اینم بگم قبلن میز اونا بوده خواهرمم گفته ن من زودتر آمدم میخوامم جلو بشینم بعد دختره از لج این رفته ته ولی این یکی نشسته 

بعد میگه امروز آمده بود میگف اره من می‌دونم زهرا از چی ناراحتی منم همین طور ولی من جایی نمیشنم ک دلمو بشکنن ! قشنگ تیکه انداخته به خواهرم 

اونم میگه من بلند شدم رفتم عقب اصلا هیچی نگفتم ولی خیلی ناراحته بنظرتون باید چیکار کنه؟؟ 

خودشم از دختره خوشش نمیاد بغل دستیش باشه ولی نمیره ک 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

به خواهرت بگو  کم کم از اول سال بگذره، بعضی بچه ها براشون عادی میشه و آروم میتونه جاشو عوض کنه
فقط جلوی تخته باشه، ردیف دوم یا سوم.. گوشه یا نزدیک به چپ و راست نباشه که کمرش به فنا میره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهرت بگو کم کم از اول سال بگذره، بعضی بچه ها براشون عادی میشه و آروم میتونه جاشو عوض کنهفقط جل ...

جاش خوبهه بابا بد نی دختره ول کن نی برگشته بهش گفته فلانی دل من و شکسته و اینا می‌دونی ؟ 

بابا مدرسه ها شورشو در آوردن بنظرم باید بیان بر اساس قد خودشون درست کنن که رسیدگی نمیشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍ ...

بنطرت باید با دختره چ جوری رفتار کنه؟

جاش خوبهه بابا بد نی دختره ول کن نی برگشته بهش گفته فلانی دل من و شکسته و اینا می‌دونی ؟

بهش بگو اول سال، دل خودتو چرکین نکن برای یه صندلی...یهو میبینی اونی که دل شکسته، یه جوری میخوره به زمین گرم..

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بنطرت باید با دختره چ جوری رفتار کنه؟

نباید از سر جاش بلند میشد.

الان هم خودش و شما برین مدرسه حرف بزنین بیان رسیدگی کنن بنظرم الان کوتاه بیاین اون عقب میمونه درس هم متوجه نمیشه

آخه منم یبار مثل خواهر شما شدم خواهرتون رو درک میکنم🫂🫂🫂

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

نباید از سر جاش بلند میشد.الان هم خودش و شما برین مدرسه حرف بزنین بیان رسیدگی کنن بنظرم الان کوتاه ب ...

ن بابا جا بجا نمیشه جنازه بشه بخار بشه باید جلو بشینه