2777
2789

من به مشکل خوردم نمیدونم چکار کنم میشه به منم کمک کنید تاپیک میزنم هیشکی نمیاد یک سال و خورده ایی پیش یه نفر خودش به طور مستقیم نه به کسی گفته برن به خالم بگن که مااستخاره گرفتیم خوب اومده دخترتون رو میخوایم بعد دیگه هیچی نمی‌گفتند بعد از ۶ ماه خالم گفتن بهشون بگید اگر میخوان بیان دخترم خاستگار داره اونا گفتن پسرما کار و خونه نداره نمیخواد ازدواج کنه الان دختر خالم ازدواج کرده با ینفر دیگه  حالا همین اقا اومدن برای ما مامان بابام چون بچه خوبی بوده گفتن قبول کن منم صحبت کردم و ...حالا خاستگاری گذاشتن خالم و اینا بهشون برخورده چرا قبول کردین و دختر خالم گفته دیگه بهم زنگ نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصل کار خودتی و زندگی خودت

اگه کیس خوبیه بخاطره این دلیل مسخره ردش نکن.. 

خوشبختیت تو ازدواجت مهمه یا رفت و آمد با خالت و دخترخالت؟ 

اونم تو این دور و زمونه ک پسر خوب کم پیدا میشه.. 

من ی جورایی تجربه داشتم ک بهت این حرفارو گفتم روش فکر کن

انشالله عاقبت بخیر بشی گلم

به دخترخالت که قطعا ارتباطی نداره،ازدواج کرده و به اون چهولی من بودم قبول نمی کردم،حالا بقیه فکر می ...

هیشکی نمیدونه که فقط خودشون میدونن منم نمیدونستم وقتی شک کردن داره واسم میاد سریع بهم جریان رو گفتن  

هیشکی نمیدونه که فقط خودشون میدونن منم نمیدونستم وقتی شک کردن داره واسم میاد سریع بهم جریان رو گفتن

شاید از حسودیشون میگن،بنظرمن بگیر بکتفت،پس بجهنم قطع ارتباط کنن،اگه پسره مورده خوبیه ولش نکن

عزیزم اصل کار خودتی و زندگی خودتاگه کیس خوبیه بخاطره این دلیل مسخره ردش نکن.. خوشبختیت تو ازدواجت مه ...

من خیلی آدم حساسیت میترسم دلشون بشکنه راهشو بخورم من اگر دختر خالم ازدواج نکره بود عمراااا قبول میکردم یا اگر زندگی خوبی نداشت واقعااا همسر خوبی داره الان ۸ ،۹ ماه هست ازدواج کرده واینجوری تو این مدت فقط ۳ ۴ بار من دیدمش هیجا نمیاد قبل ازدواجش خیلی باهم خوب بودیم و رفتار وآمد داشتیم ولی وقتی ازدواج کرده دیگه اصلا رفتار وآمد خیلی خیلی کم کرد 

ممنون گلم لطف دارید انشاءالله همه عاقبت بخیر بشن

شاید از حسودیشون میگن،بنظرمن بگیر بکتفت،پس بجهنم قطع ارتباط کنن،اگه پسره مورده خوبیه ولش نکن

یجوری باهام حرف زدن عذاب وجدان گرفتم   

از یطرفم خانوادم خیلی راضی هستن

ولش کن بابا،چقدر ساده ای توفردا بری بایکی دیگه بدبخت بشی به یورشونم حسابت نمی کنن

اخه نفرین میکنن قبل از اینکه خاستگاری کنن شک کرده بودن که از من خوششون اومده گفت اگر واست فلانی اومد و قبول کردی الهی بچه مریض بیاری  

اخه نفرین میکنن قبل از اینکه خاستگاری کنن شک کرده بودن که از من خوششون اومده گفت اگر واست فلانی اومد ...

چقدر وقیحن،دارن از حسودی مترکن،کسی که نفرین می کنه لایق تفم نیست،چه با اون آدم ازدواج کردی،چه نکردی ،با خانواده خالت قطعا قطع ارتباط کن

چقدر وقیحن،دارن از حسودی مترکن،کسی که نفرین می کنه لایق تفم نیست،چه با اون آدم ازدواج کردی،چه نکردی ...

تازه من خودم یه تجربه تلخی دارم بایه آقایی صحبت کردیم و خیلی جلوتر رفته بودیم اول میخواستن و نظرشون مثبت بود یبار گفتن نمیخوایم الان اگر اون ازدواج کنه عین خیالمم نیست چون زندگی کسی به من ربطی نداره وقرارم نیست زندگی همه ۱۰۰باشه هرکسی چالش زندگی خودش رو داره تازه اونم گزینه عالی بود